Header Ads Widget

The Stepfather (Film 2009) Tatăl vitreg

Film thriller, horror și crime online "Tatăl vitreg" 2009 cu actorii Dylan Walsh, Sela Ward și Penn Badgley. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "The Stepfather".


Despre filmul Tatăl vitreg: "Tatăl vitreg" este un film thriller american din 2009 și un remake al filmului din 1987 cu același titlu. Filmul a fost regizat de Nelson McCormick și îi are în distribuție pe Dylan Walsh, Sela Ward, Penn Badgley, Amber Heard și Jon Tenney. Originalul a fost regizat de Joseph Ruben și filmat după un scenariu de Donald Westlake. Filmele se bazează în mod liber pe crimele ucigașului în masă John List. A fost lansat pe 16 octombrie 2009, primind recenzii negative de la critici și încasând 31 de milioane de dolari față de bugetul său de 20 de milioane de dolari.

Sinopsis la filmul Tatăl vitreg: Michael Harding (Penn Badgely) se întoarce acasă de la școala militară pentru a-și găsi mama Susan (Sela Ward) fericită și îndrăgostită și trăind cu noul ei iubit David (Dylan Walsh). Pe măsură ce cei doi bărbați ajung să se cunoască, el devine din ce în ce mai suspicios față de bărbatul care este mereu acolo pentru a ajuta.


Descrierea filmului Tatăl vitreg: Remake al filmului cu acelasi titlu din anul 1987, "The Stepfather" urmareste un tanar pe nume Michael Harding, care se intoarce de la scoala militara si o gaseste pe mama lui Susan indragostita, fericita si locuind impreuna cu noul ei iubit David Harris. Pe masura ce Michael si David ajung sa se cunoasca unul pe celalalt, adolescentul incepe sa-l suspecteze pe viitorul lui tata vitreg de un comportament neadecvat, fiind convins ca acesta ascunde un secret si are o latura intunecata pe care Susan nu i-o banuieste. Ajutat de catre iubita lui Kelly si de catre doua prietene ale mamei sale, Michael Harding pune cap la cap piesele jocului de puzzle si descopera ca David Harris este un psihopat periculos, care si-a ucis in trecut familia ce nu corespundea exigentelor lui aberante.

Regia
Nelson McCormick

Actori ]n distribuție
Dylan Walsh, Sela Ward, Penn Badgley, Amber Heard, Sherry Stringfield, Paige Turco, Jon Tenney, Nancy Linehan, Marcuis Harris, Braeden Lemasters, Deirdre Lovejoy, Skyler Samuels, Jessalyn Gilsig

Gen
Horror, Thriller

Data lansare (SUA): 16 Octombrie 2009
Data lansare (Romania): 11 Decembrie 2009

Trailerul filmului The Stepfather (2009) Tatăl vitreg

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii