Header Ads Widget

An Education (Film dramă 2009) O lecție de viață

Film dramă online "O lecție de viață" 2009 cu actorii Peter Sarsgaard, Emma Thompson și Rosamund Pike. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "An Education".
Descrierea filmlui O lecție de viață / An Education
In anul 1961, in suburbiile Londrei, inteligenta adolescenta in varsta de 16 ani pe nume Jenny se pregateste asiduu pentru a intra la Universitatea Oxford si a satisface pretentiile conservatorilor ei parinti Jack si Marjorie. Plictisita de rutina zilnica pe care o presupune viata de liceeana, Jenny este fericita atunci cand il cunoaste pe David, un barbat carismatic si fermecator, care este de doua ori mai in varsta decat ea. David o vrajeste repede pe fata lipsita de experienta si ii incanta atat de mult pe Marjorie si Jack incat acestia ii permit lui Jenny sa plece impreuna cu el in excursii de week-end, sa frecventeze baruri aglomerate pana la ore tarzii ale noptii si sa mearga la concerte de muzica clasica si la licitatii de obiecte de arta. Indragostita de David si ademenita de acest stil de viata libertin si luxos, Jenny uita de planurile de a deveni studenta la Oxford si isi pune astfel viitorul in pericol. Alternativa incitanta de educatie pe care i-o ofera acest playboy stilat i se pare fetei mult mai atractiva decat educatia traditionala pe care a primit-o de la parinti, dar riscul pe care si-l asuma devenind o femeie sofisticata sub bagheta mentorului ei este acela de a uita cine este cu adevarat.

Regia
Lone Scherfig

Actori în distribuție
Peter Sarsgaard, Emma Thompson, Rosamund Pike, Carey Mulligan, Olivia Williams, Alfred Molina, Cara Seymour, Dominic Cooper, William Melling, Connor Catchpole, Matthew Beard, Amanda Fairbank-Hynes, Ellie Kendrick, Nick Sampson, Kate Duchêne, Bel Parker, Luis Soto, Olenka Wrzesniewski, Bryony Wadsworth, Ashley Taylor-Rhys, Sally Hawkins, James Norton

Genul filmului
Drama

Data lansare (SUA): 9 Octombrie 2009

Trailerul filmului An Education (2009) O lecție de viață

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii