Header Ads Widget

A Perfect Getaway (Film thriller 2009) O vacanță de vis

Film thriller online "O vacanță de vis" 2009 cu actorii Milla Jovovich, Timothy Olyphant și Chris Hemsworth. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "A Perfect Getaway".




Actori: Steve Zahn, Timothy Olyphant, Milla Jovovich, Chris Hemsworth, Marley Shelton, Kiele Sanchez, Anthony Ruivivar, Dale Dickey, Wendy Braun, Angela Sun, Carlos Alberto Lopez, Katie Chonacas, Natalie Garza, Mercedes Leggett, Leif Riddell, Matt Birman, Tory Kittles, Brandon Ray Olive, Holt McCallany, Gugun Deep Singh, Ryan Gesell, Michael Traynor, Spencer Hill, Mike Begovich, Elizabeth Maxwell, Katelin Chesna, Andy Hoff, Travis Willingham, Webster Williams, Grace Connelly

Regizor: David Twohy

Scenarist: David Twohy

Genul filmului: Dramă, Mister, Thriller

Data de lansare: 14 August 2009 (USA)

Despre film: Proaspat casatoritii Cliff si Cydney decid sa isi petreaca luna de miere pe una dintre cele mai frumoase si izolate plaje din Hawaii, un paradis natural neexplorat de prea multa lume, care le-ar putea satisface spiritul de aventura. Facand excursii in salbaticie si urmand poteci neumblate de pas omenesc, cei doi tineri intalnesc alti turisti, care le vorbesc despre un cuplu de insuratei care au fost ucisi in mod brutal pe insula, facandu-i sa se gandeasca daca nu ar fi mai in siguranta daca s-ar intoarce acasa. Departe de civilizatie si de persoanele care i-ar putea salva, Cliff si Cydney isi dau seama ca sunt hartuiti de un cuplu de psihopati periculosi, care joaca un joc de-a soarecele si pisica cu ei, luptandu-se din rasputeri pentru a supravietui intr-un paradis ce s-a transformat pe nesimtite in iad.

Poze - A Perfect Getaway
Trailerul filmului A Perfect Getaway



Cuvinte cheie: film, Perfect Getaway, trailer, milla jovovich,Timothy Olyphant, poze

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii