Header Ads Widget

Love Happens (Film romantic 2009) Dragoste fără preaviz

Film romantic online "Dragoste fără preaviz" 2009 cu actorii Aaron Eckhart, Jennifer Aniston și Joe Anderson. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Love Happens".




Descrierea filmului Dragoste fără preaviz: Drama romantica "Love happens" se axeaza pe viata unui scriitor vaduv pe nume Burke Ryan, care a devenit o celebritate pe tot teritoriul Statelor Unite ale Americii dupa ce a scris o carte best-seller despre modul in care omul se poate confrunta cu sentimentul de pierdere a unei persoane dragi. Transformat intr-un fel de guru la ale carui seminarii pe tema exprimarii si invingerii suferintei participa sute de persoane, Burke Ryan nu isi da seama ca el insusi nu aplica in propria viata nici unul dintre principiile pe care le predica. Aflat intr-o calatorie de afaceri la Seattle, scriitorul se indragosteste de Eloise, o femeie frumoasa care se ocupa de realizarea aranjamentelor florale la un hotel. Cu ajutorul lui Eloise si al fostului sau socru, Burke Ryan intelege ca nu a reusit inca sa depaseasca socul mortii sotiei, dar ca destinul ii ofera in compensatie o noua sansa la fericire.

Regia
Brandon Camp

Cu
Aaron Eckhart, Jennifer Aniston, Joe Anderson, Biski Gugushe, Martin Sheen, Dan Fogler, John Carroll Lynch, Judy Greer, Frances Conroy, Joe Anderson, Sasha Alexander, Clyde Kusatsu, Anne Marie DeLuise, Tyler McClendon, Panou, Michael Kopsa, Michelle Harrison

Gen
Drama, Romantic

Data lansare (SUA): 18 Septembrie 2009
Data lansare (Romania): 30 Octombrie 2009

Trailer la filmul romantic "Dragoste fără preaviz" 2009 Love Happens


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii