Header Ads Widget

Drumuri neștiute (Film 2009) What Goes Up Trailer și Detalii

Film de comedie online "Drumuri neștiute 2009 cu actorii Steve Coogan, Hilary Duff și Olivia Thirlby. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "What Goes Up".


Despre filmul Drumuri neștiute

Drumuri neștiute este un film american de comedie și dramă din 2009, regizat de Jonathan Glatzer și cu Hilary Duff, Steve Coogan, Josh Peck, Olivia Thirlby și Molly Shannon în roluri principale. A fost co-scris de Glatzer și Robert Lawson și distribuit de Sony Pictures Entertainment. Steve Coogan servește și ca producător executiv. A avut premiera pe 8 mai 2009 la cel de-al treilea festival anual de film Buffalo Niagara. Filmul Drumuri neștiute a fost lansat în SUA prin Sony Pictures și Three Kings Productions în cinematografe selectate pe 29 mai 2009 și extins în mai multe cinematografe săptămâna următoare. Filmul a încasat 5.290 de dolari în weekendul său de deschidere.


The New York Times a scris despre filmul Drumuri neștiute: „Există un film drăguț ascuns în „What Goes Up”, o încurcătură de stări sufletești și intenții”.


Sinopsis la filmul Drumuri neștiute

Când reporterul Michael Finkel, aflat în dizgrație, îl întâlnește pe criminalul acuzat Christian Longo - care și-a asumat identitatea lui Finkel - investigația sa se transformă într-un joc de-a șoarecele și pisica.





Distribuție Actori în filmul Drumuri neștiute

Steve Coogan, Hilary Duff, Olivia Thirlby, Molly Shannon, Josh Peck, Arturo Peniche, Manuel Ojeda, Cesar Evora, Molly Price, Sarah Lind, Francisco Gattorno, Angelica Rivera, Laura Konechny, Andrea Brooks, Ingrid Nilson, Brenna O'Brien, Max Hoffman

Regizor
Jonathan Glatzer

Scenarist
Jonathan Glatzer, Robert C. Lawson

Genul filmului
Comedie, Dramă, Filme 2009

Data de lansare
Filmul a fost lansat pe 8 Mai 2009 la festivalul de Film Buffalo Niagara

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Safety Glass

Este filmul Drumuri neștiute (What Goes Up) pe Netflix

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Drumuri neștiute

La sosirea în Concord, New Hampshire, în ianuarie 1986, pentru a asigura calendarul orașului natal pentru lansarea navetei spațiale Challenger, cu profesoara locală Christa McAuliffe în echipajul misiunii, reporterul Campbell Babbitt decide să sune un vechi prieten de facultate, doar pentru a descoperi o aparentă sinucidere. Babbitt, care are propriul său bagaj etic, gravitează către elevii de liceu ai prietenului său, în speranța de a găsi o poveste de erou necunoscut despre un profesor care a avut un impact permanent asupra inadaptaților sociali ai școlii. În schimb, descoperă un grup de studenți disfuncționali, proscriși conduși de seducătoarea narcisică Lucy, voyeurul reprimat Jim și o adolescentă însărcinată pe nume Tess căreia îi place să comploteze. Într-o inversare treptată a rolurilor, Babbitt se trezește în curând învățând de la acest grup neobișnuit de copii.


Trailer la filmul Drumuri neștiute 2009 What Goes Up


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii