Header Ads Widget

Cry of the Owl (Film thriller 2009) Țipătul bufniței

Film dramă și thriller online "Țipătul bufniței" 2009 cu actorii Paddy Considine, Julia Stiles și Caroline Dhavernas. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Cry of the Owl".




Descrierea filmului Țipătul bufniței / Cry of the Owl
Robert Forrester este proiectant la compania Levigne Aeronautics, se afla in proces de divort cu sotia lui Nickie Grace si traverseaza o perioada de depresie. Existenta lui sumbra este inveselita numai de tanara Jenny, o necunoscuta pe care o urmareste in fiecare seara in timp ce isi desfasoara activitatile cotidiene, ascuns in spatele unui copac din apropierea casei ei. Atunci cand Jenny se desparte de iubitul sau Greg Wyncoop si dezvolta o pasiune pentru strainul ciudat care o pandeste din umbra, Robert Forrester este pus in dificultate intrucat nu doreste o relatie amoroasa serioasa cu aceasta fata romantica si fragila emotional.

Gelozia morbida a lui Greg, firea exaltata a lui Jenny, planul diabolic de razbunare pe care il perfecteaza fosta lui sotie Nickie si neincrederea si ostilitatea cu care il trateaza pe Robert noii lui vecini din oras au consecinte tragice, culminand cu o serie de batai violente, o sinucidere, doua tentative de omor si trei crime.

Regia
Jamie Thraves

Actori în distribuție
Paddy Considine, Julia Stiles, Caroline Dhavernas, Phillip MacKenzie, Gord Rand, James Gilbert, R.D. Reid, Alex Karzis, Marcia Laskowski, Krista Bridges, Charlotte Sullivan, Robbie Campbell, Jennifer Kydd, Dru Viergever, Peter MacNeill, Jonah Allison, Brian Bisson, Arnold Pinnock, Bruce McFee, Nicholas Campbell, Chris Gillett, Sarah Podemski, Maria Ricossa, Karl Pruner

Genul filmului
Drama, Thriller

Premiera
2009

Trailer la filmul "Cry of the Owl" - 2009 - Țipătul bufniței


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Seriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii