Header Ads Widget

Star Trek: Un nou început (Film sf acțiune 2009)

Star Trek: Un nou început (Film sf 2009)
Chris Pine, Zachary Quinto, Leonard Nimoy, Eric Bana, Bruce Greenwood



Descrierea filmului Star Trek: Un nou început: Unul a crescut pe lanurile de porumb din Iowa, luptand pentru independenta, pentru o evadare dintr-o lume care promitea doar indiferenta si obscuritate. Celalalt a crescut in desertul arid de pe planeta Vulcan, luptand pentru acceptare, incercand sa gaseasca un echilibru intre logica si emotiile puternice care l-au incercat. Intr-o galaxie departe, o masinarie a razboiului ia nastere intr-un timp si spatiu in care nu avea ce cauta. In cautarea razbunarii pentru distrugerea planetei sale, Nero, un capitan malefic cauta sa distruga toate fiintele inteligente si sa anihileze orice lume civilizata. Kirk si Spock, doua personalitati complet diferite,aflate la antipod, trebuie sa gaseasca o solutie sa conduca singurul echipaj la bordul singurei nave care il poate opri pe Nero.

Regia
J.J. Abrams

Distribuție actori
Chris Pine, Zachary Quinto, Leonard Nimoy, Eric Bana, Bruce Greenwood, Karl Urban, Zoe Saldana, Simon Pegg, John Cho, Anton Yelchin, Ben Cross, Winona Ryder, Chris Hemsworth, Jennifer Morrison, Rachel Nichols, Faran Tahir, Clifton Collins Jr., Tony Elias, Tim Griffin, Freda Foh Shen, Kasia Kowalczyk, Jason Brooks

Gen
Actiune, Aventuri, SF

Data lansare (SUA): 08 Mai 2009
Data lansare (Romania): 08 Mai 2009

Trailerul filmului Star Trek: Un nou început (2009)

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

spacepoint a spus…
I simply loved this movies. It was more than interesting and fascinating. It shows how amazing space exploration can be.