Header Ads Widget

Public Enemies (Film acțiune 2009) Inamicii publici

Film de acțiune online "Inamicii publici" 2009 cu actorii Johnny Depp, Christian Bale și Marion Cotillard. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Public Enemies".Pe scurt despre filmul Public Enemies (2009) Inamicii publici: Agenții federali încearcă să-i oprească pe gangsterii americani notorii John Dillinger, Baby Face Nelson și Pretty Boy Floyd în timpul unui val de crimă în plină expansiune din anii 1930.Descrierea filmului Public Enemies: Bazat pe tomul autorului Bryab Burrough intitulat "Public Enemies: America's Greatest Crime Wave and the Birth of the FBI, 1933-43",filmul evoca adevarata poveste a celebrului si carismaticului spargator de banci John Dilinger. Acesta parea de neoprit, nicio inchisoare nu il putea tine iar prin faptul ca jefuia bancile pe care oamenii le considerau vinovate pentru "Marea Depresie" , era indragit atat de populatie, cat si de iubita sa, Billie Frechette.

Avand in vedere ca FBI-ul era la inceput de drum, cea mai buna metoda de a se face remarcat era sa prinda banda cea mai periculoasa, care scapa mereu. Determinat sa il aresteze pe Dilinger si pe banda lui care ii includea pe sociopatii Baby Face Nelson si Alvin Karpis, capetenia FBI - Edgar Hoover l-a declarat pe Dilinger inamicul numarul 1 al tarii si l-a trimis pe agentul Melvin Purvis sa il neutralizeze cu orice mijloc posibil. Cu toate acestea, Purvis a subestimat ingeniozitatea lui Dilinger, urmand sa se confrunte cu o serie de urmariri si focuri deschise, din care Dilinger scapa neatins.
Cand a epuizat toate metodele de a-l captura, Purvis a realizat ca singura sansa de a-l aresta pe celebrul infractor era sa numeasca o echipa de fosti oameni ai legii ca agenti oficiali si sa orchestreze o serie de tradari atat de viclene incat nici capul infractionalitatii din America sa nu isi dea seama ce l-a lovit.

Regia
Michael Mann

Actorii din film
Johnny Depp, Christian Bale, Marion Cotillard, Channing Tatum, Lili Taylor, David Wenham, Christian Stolte, Stephen Graham, John Judd, Stephen Dorff, Carey Mulligan, James Russo, Giovanni Ribisi, Wesley Walker, Rory Cochrane

Genul filmului
Acțiune, Biografic, Crime, Dramă

Data lansare (SUA): 01 Iulie 2009
Data lansare (Romania): 14 August 2009


Trailer - Public Enemies

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii