Header Ads Widget

Viață pentru sora mea (Film dramă 2009) My Sister's Keeper

Viată pentru sora mea - My Sister's Keeper (2009)
Cameron Diaz, Alec Baldwin, Abigail Breslin, Sofia Vassilieva, Joan Cusack

Pe scurt despre filmul Viată pentru sora mea: Anna Fitzgerald caută să obțină emanciparea medicală de la părinții ei, care până acum s-au bazat pe copilul lor cel mai mic pentru a-și ajuta fiica lor, afectată de leucemie, să rămână în viață.



Descrierea filmului Viață pentru sora mea / My Sister's Keeper:
Bazat pe romanul omonim al scriitoarei Jodi Piccoult, filmul "My sister's keeper" o are in centrul actiunii pe adolescenta in varsta de 13 ani Anna Fitzgerald, care afla crudul adevar ca a fost conceputa prin procedura fertilizarii in vitro, cu scopul de a salva viata surorii ei mai mari pe nume Kate, care a fost diagnosticata cu leucemie inca din copilarie. Pana la varsta adolescentei, Anna a fost nevoita sa treaca printr-o serie de interventii chirurgicale si transfuzii de sange pentru a o mentine in viata pe Kate si a trebuit sa renunte la o multime de oportunitati spre a fi in permanenta alaturi de sora care avea nevoie de ea 24 de ore din 24.

Insa atunci cand Kate intra in blocaj renal si are nevoie de un transplant de rinichi de la nefericita Anna, aceasta din urma decide sa isi ia soarta in propriile maini si sa ii dea in judecata pe parintii sai -Sara si Brian Fitzgerald - pentru a obtine dreptul legal si moral de a face ceea ce crede de cuviinta cu trupul ei. Fostul avocat Campbell Alexander accepta sa se intoarca in sala de judecata si sa o reprezinte pe adolescenta pro bono intr-un proces ce ar putea avea drept consecinta dezintegrarea familiei Fitzgerald.

Regia
Nick Cassavetes

Actori în distribuție
Cameron Diaz, Alec Baldwin, Abigail Breslin, Sofia Vassilieva, Joan Cusack, Heather Wahlquist, Jason Patric, Emily Deschanel, Nicole Marie Lenz, Jeffrey Markle, Matthew Barry, Annie Wood

Gen
Dramă

Data lansare (SUA): 26 Iunie 2009
Data lansare (Romania): 21 August 2009

Trailer la filmul dramă Viață pentru sora mea / My Sister's Keeper

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii