Header Ads Widget

The Limits of Control (2009) Fără limite, fără control

Film thriller online "Fără limite, fără control" 2009 cu actorii Bill Murray, Tilda Swinton și John Hurt. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "The Limits of Control".




Descrierea filmului mister și thriller Fără limite, fără control
The Limits of Control este povestea misterioasa a unui om singuratic ale carui activitati sunt in afara legii pe care o incalca fara probleme. El se afla in plin proces de a mai finaliza unul din "proiectele" sale. Principiile sale sunt bine stabilite si nu se abate niciodata de la ele. Numai ca de aceasta data el trebuie sa colaboreze cu cineva in care nu are deloc incredere. Acum ca obiectivele sale au fost divulgate, el trebuie sa se conformeze daca nu vrea sa esueze in misiunea sa. Paradoxal, calatoria lui este atat una reala cat si una de vis, care il poarta de-a lungul Spaniei, dar si in subconstientul sau.

Regia
Jim Jarmusch

Actori
Isaach DeBankole, Bill Murray, Tilda Swinton, Gael Garcia Bernal, Jean-Francois Stevenin, John Hurt, Alex Descas, Óscar Jaenada, Luis Tosar, Paz de la Huerta, Yûki Kudô, Hiam Abbass, Héctor Colomé, María Isasi, Norma Yessenia Paladines, Alejandro Muñoz Biggie, Cristina Sierra Sánchez, Pablo Lucas Ortega, La Truco

Genul filmului
Crima, Drama, Thriller

Data lansare (SUA): 01 Mai 2009
Data lansare (Romania): 21 August 2009

Trailerul filmului The Limits of Control (2009) Fără limite, fără control

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii