Header Ads Widget

500 Days of Summer (Film 2009) 500 de zile cu Summer

Film de comedie romantică online "500 de zile cu Summer" 2009 cu actorii Joseph Gordon-Levitt, Zooey Deschanel și Geoffrey Arend. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "500 Days of Summer".
Regia
Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne

Actori în distribuție
Joseph Gordon-Levitt, Zooey Deschanel, Geoffrey Arend, Chloe Grace Moretz, Matthew Gray Gubler, Clark Gregg, Patricia Belcher, Rachel Boston, Minka Kelly, Ian Reed Kesler, Darryl Alan Reed, Valente Rodriguez, Yvette Nicole Brown, Nicole Vicius, Maile Flanagan, Darryl Sivad, Gregory A. Thompson, Bryan Anthony, Olivia Howard Bagg

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic

Data lansare (SUA): 24 Iulie 2009

Descrierea filmului romantic și de dragoste 500 de zile cu Summer: 500 Days of Summer este povestea lui Summer si relatia ei cu Tom. Summer nu crede in dragoste adevarata, in suflete pereche si barbatul potrivit. Tom in schimb este un romantic incurabil care nu renunta la ea nici in ruptul capului. Tot ceea ce face el are ca scop "trezirea" la realitate a lui Summer, ca sa se convinga singura ca exista conceptul de dragoste scrisa in stele. Desfasurandu-se pe o perioada de 500 de zile, povestea celor doi "indragostiti" este rostita din punctul de vedere al lui Tom si a actiunilor sale care se lasa usor influentate de muzica pop.

Trailerul filmului 500 Days of Summer (2009) 500 de zile cu Summer

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii