Header Ads Widget

Two Lovers (Film romantic 2008) Iubire la New York

Film dramă romantică online "Iubire la New York" 2008 cu actorii Gwyneth Paltrow, Joaquin Phoenix și Isabella Rossellini. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Two Lovers".




Descrierea filmului Iubire la New York / Two Lovers
Dupa despartirea de logodnica lui si o tentativa de sinucidere esuata, Leonard Kraditor se intoarce sa locuiasca in apartamentul modest, dar confortabil al parintilor sai din Brighton Beach. Crezand ca il ajuta sa depasesca criza sentimentala pe care o traverseaza, Ruth si Reuben Kraditor i-o prezinta pe Sandra Cohen, fiica unui om de afaceri instarit, cu care tatal lui Leonard spera sa incheie un parteneriat. Sandra este o tanara evreica rabdatoare, calma, deschisa si necomplicata, care nu isi ascunde nici un moment interesul fata de o eventuala casatorie cu baiatul prietenilor de familie ai parintilor ei, promitandu-i acestuia o viata ordonata si stabila, dar situatia se complica atunci cand Leonard Kraditor o intalneste pe noua lui vecina Michelle Rausch, care este cum nu se poate mai nepotrivita pentru el, dar care il atrage irezistibil prin energia, vivacitatea si spiritul sau de aventura.

In curand Leonard este fortat sa faca o alegere dificila intre fata pe care familia sa ar dori sa o ia de sotie si care este perfecta din toate punctele de vedere si fata instabila emotional, dependenta de Ecstasy, incurcata cu un avocat casatorit si cu copii de la firma la care lucreaza, care il considera mai degraba un bun prieten si confident decat un potential iubit, dar care il incurajeaza sa se exprime liber, sa isi traiasca viata la maximum si sa se dedice pasiunii lui pentru fotografie.

Regia
James Gray

Actori
Gwyneth Paltrow, Joaquin Phoenix, Vinessa Shaw, Isabella Rossellini, Moni Moshonov, Elias Koteas, Bob Ari, Julie Budd, Iain J. Bopp, Donald John Hewitt, Samantha Ivers, Jeanine Serralles, David Ross, Elias Koteas, Marion McCorry, Saidah Arrika Ekulona, David Cale, Luis Dalmasy Jr., Geronimo Frias, Pedro Morillo Jr.

Genul filmului
Dramă, Romantic

Data lansare (SUA): 09 Ianuarie 2009

Trailerul filmului Two Lovers (2008) Iubire la New York

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii