Header Ads Widget

Obsesia (Film thrillet 2009) Obsessed

Obsesia - Obsessed (Film dramă și thriller 2009)
Beyonce Knowles, Idris Elba, Ali Larter, Jerry O'Connell, Christine Lahti


Descrierea filmului Obsesia: Derek Charles lucreaza la o firma si a fost promovat recent intr-o functie de raspundere extrem de importanta, putandu-se considera un om implinit din punct de vedere profesional. In viata personala, Derek este casatorit cu frumoasa Beth si au impreuna un fiu, viata de familie oferindu-i o oaza binemeritata de liniste, fericire si intelegere ori de cate ori se intoarce acasa obosit de la locul de munca.

Numai ca existenta idilica si lipsita de probleme a lui Derek Charles este amenintata de catre tanara Lisa Sheridan, o femeie angajata pe perioada determinata la biroul lui, care pare sa fi dezvoltat o pasiune obsesiva fata de el. Pe masura ce Lisa devine din ce in ce mai insistenta si mai agasanta si incepe sa il hartuiasca, barbatul isi da seama ca risca sa piarda tot ceea ce a obtinut de-a lungul timpului prin munca si eforturi sustinute si ca atat cariera sa de succes, cat si casnicia de invidiat pe care o are cu Beth sunt puse in pericol.

Regia
Steve Shill

Cu
Beyonce Knowles, Idris Elba, Ali Larter, Jerry O'Connell, Christine Lahti, Bonnie Perlman, Matthew Humphreys, Scout Taylor-Compton, Richard Ruccolo, Bryan Ross, Bruce McGill, Ron Roggé, Dana Cuomo

Gen
Drama, Thriller

Data lansare (SUA): 24 Aprilie 2009
Data lansare (Romania): 19 Iunie 2009

Trailerul filmului Obsessed (2009) Obsesia

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii