Header Ads Widget

New In Town (Film romantic 2009) Nou-venită în oraș

Film de comedie romantică online "Nou-venită în oraș" 2009 cu actorii Renee Zellweger, Harry Connick Jr. și J. K. Simmons. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "New In Town".



Descrierea filmului Nou-venită în oraș: "New in Town" este o comedie romantica despre o femeie de afaceri pe nume Lucy Hill, foarte preocupata de cariera si foarte atasata de stilul de viata aristocratic cu care era obisnuita in Miami, care este trimisa intr-un orasel necunoscut din Minnesota pentru a supraveghea operatiunea de restructurare a unui fabrici. Fiind primita initial cu ostilitate de catre localnici, care nu privesc cu ochi buni venirea sa in oras, fiind nevoita sa se acomodeze cu vremea foarte rece si cu drumurile inghetate, Lucy Hill cade prada in cele din urma farmecelor acestui orasel de provincie si sfarseste prin a fi acceptata de catre comunitate. Atunci cand i se ordona insa de catre superiorii ei sa inchida definitiv fabrica, ceea ce ar insemna sa lasa fara un loc de munca stabil intreaga comunitate, femeia intra in conflict cu liderul sindical Ted Mitchell, care lupta pentru mentinerea fabricii pe linia de plutire si pentru pastrarea serviciilor tuturor lucratorilor.

Pusa in situatia de a-si reconsidera scopurile si prioritatile, Lucy Hill trebuie sa gaseasca o solutie pentru a salva fabrica si implicit orasul de la dezastrul economic si social.

Regia
Jonas Elmer

Actori
Renee Zellweger, Harry Connick Jr., J. K. Simmons, Siobhan Fallon Hogan, Frances Conroy, Mike O'Brien, Ferron Guerreiro, James Durham, Robert Small, Wayne Nicklas, Hilary Carroll, Stewart J. Zully, Jimena Hoyos, Suzanne Coy, Adam Cronan, Ben Beauchemin

Gen
Comedie, Romantic

Data lansare (SUA): 30 Ianuarie 2009
Data lansare (România): 30 Ianuarie 2009

Trailerul filmului New In Town (2009) Nou-venită în oraș

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii