Header Ads Widget

Crossing Over (Film dramă 2009) La graniţa libertăţii

Film dramă online "La graniţa libertăţii" 2009 cu actorii Harrison Ford, Ray Liotta și Ashley Judd. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Crossing Over".
Descrierea filmului La graniţa libertăţii / Crossing Over
"Crossing over" este o drama despre lupta unor imigranti ilegali de diferite nationalitati de a obtine statut legal in Los Angeles-ul secolului XXI, abordand teme spinoase precum securizarea granitelor Statelor Unite ale Americii, problema terorismului, falsificarea de documente oficiale, incercarea disperata de a procura cartea verde sau dreptul de azilant, naturalizarea, locurile de munca la negru sau ciocnirea dintre culturi.

Imigranti din toate colturile lumii se revarsa zi de zi ca un fluviu in interiorul orasului Los Angeles, animati de speranta ca vor avea un trai mai indestulat decat in tarile lor de origine, dar fara sa aiba nici cea mai vaga notiune despre pretul pe care trebuia sa-l plateasca pentru a-si implini Visul American. Tentativele lor disperate de a supravietui si de a se integra in societate pun la incercare umanitatea ofiterilor de la Biroul de Imigrari, unul dintre acesti functionari pe nume Max Brogan incercand sa ajute o femeie sa isi regaseasca copilul.

Regia
Wayne Kramer

Actori
Harrison Ford, Ray Liotta, Ashley Judd, Jim Sturgess, Cliff Curtis, Alice Braga, Alice Eve, Sarah Shahi, Summer Bishil, Jacqueline Obradors, Justin Chon, Melody Zara, Merik Tadros, Marshall Manesh, Nina Nayebi, Shelley Malil, Jamen Nanthakumar, Leonardo Nam, Tim Chiou, West Liang, Johnny Young, Lizzy Caplan, Aramis Knight, Chil Kong, Mahershala Ali, Bailey Chase, Sarah Shahi, Lee Sung Hi, Terence Bernie Hines, Maree Cheatham, Rey Valentin, Michael Cudlitz, Christopher Murray, Julia Vera, Joaquín Garrido, Deborah Puette, Yvette Cruise

Genul filmului
Crime, Drama

Data lansare (SUA): 27 Februarie 2009
Data lansare (Romania): Mai 2009

Trailer la filmul dramă și crime Crossing Over (2009) La graniţa libertăţii

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii