Header Ads Widget

Adventureland (Trailer Film 2009)

Adventureland
Jesse Eisenberg, Ryan Reynolds, Kristen Stewart, Kristen Wiig, Bill Hader

Pe scurt despre filmul Adventureland: În vara anului 1987, un absolvent de facultate își ia o slujbă la parcul de distracție local, doar pentru a descoperi că acest job este cursul perfect pentru a-l pregăti pentru lumea reală.



Regia
Greg Mottola

Cu actorii
Jesse Eisenberg, Ryan Reynolds, Kristen Stewart, Martin Starr, Bill Hader, Jack Gilpin, Margarita Levieva, Wendie Malick, Kristen Wiig, Matt Bush, Paige Howard, Dan Bittner, Josh Pais, Mary Birdsong, Michael Zegen, Kimisha Renee Davis, Kelsey Ledgin, Kevin Breznahan, Marc Grapey, Andrew Ransom, Alexis Ferrante

Gen
Comedie

Data lansare (Sua): 3 aprilie 2009
Data lansare (Romania): 10 Iulie 2009

Descrierea filmului: Adventureland este povestea lui James, un absolvent de colegiu cam tocilar, care in vara lui 1987, este nevoit sa accepte o slujba degradanta pentru a-si realiza calatoria visurilor. El vrea sa plece intr-un tur al Europei, prin care sa viziteze marile capitale culturale. La parcul de distractii unde se angajeaza, James primeste salariul minim, dar lui James nu ii convine deloc situatia, atunci cand toti angajatii il idolatrizeaza pe Connell, un tanar cu veleitati de star rock. Nu dureaza mult pana cand James realizeaza ca aceasta slujba este de fapt ideala, si il va ajuta si pregati pentru adevarata viata care se afla in fata lui.

Trailerul filmului Adventureland (2009)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii