Header Ads Widget

Fast and Furious 4 (2009)

Fast and Furious 4 (2009) Furios si iute 4: Piese originale
Trailer oficial, actori și descriere la filmul de acțiune Fast and Furious 4(2009) Furios si iute 4: Piese originale cu actorii: Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster și Gal Gadot.


Brian O'Conner, întors din nou să lucreze pentru FBI-ul din Los Angeles, face echipă cu Dominic Toretto pentru a doborî un importator de heroină prin infiltrarea în operațiunea acestuia.Regizor:
Justin Lin

Actori: Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Gal Gadot, Sung Kang, Don Omar, Brandon T. Jackson

Genul filmului: Actiune

Data lansare (SUA): 03 Aprilie 2009

Data lansare (Romania): 03 Aprilie 2009

Descrier film Fast and Furious 4: Toretto si Letty nu s-au lasat de vechea lor meserie nici acum cand ei sunt in Republica Dominicana. Cu o noua trupa, ei activeaza in continuare jefuind convoaie de cisterne cu benzina in timpul mersului. Intre timp, Brian O'Conner a devenit agent federal. Dar cand o crima ii aduce inapoi in Los Angeles pe Toretto si Brian O'Conner, acestia doi se imprietenesc inca odata pe strazile unde a inceput totul. Acum ei trebuie sa confrunte un inamic comun, asa ca Toretto si Brian trebuie sa inceteze sa nu mai aiba incredre unul in altul si sa spere sa scape prin fel de fel de manevre de aceasta noua amenintare din partea unui mare traficant de droguri din America Latina. Drumurile lor se interesecteaza pe sosele si in tunele de-alungul granitelor internationale, iar singura solutie de a se razbuna este de a depasi limitele posibilului in spatele volanului.


Trailer 1 la filmul Fast and Furious 4 (2009) Furios si iute 4: Piese originaleTrailer 3 la filmul Fast and Furious 4

Trimiteți un comentariu

6 Comentarii

 1. Il putem "cumpara" de undeva acum sau tre sa asteptam pana in aprilie?

  RăspundețiȘtergere
 2. Fast and Furious esteasteptat de multa lume. Sa speram ca va multumi pe toata lumea.

  RăspundețiȘtergere
 3. Il puteti "cumpara" de la mine http://www.farse-buzdugan.info/download-fast-and-furious-4.html

  RăspundețiȘtergere
 4. I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don't know what to say except that I have enjoyed reading. Nice blog. I will keep visiting this blog very often. I think we should exchange links. I am already linking to you.

  http://i-luv-movie.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 5. Am vazut toate filmele pana acum din aceasta serie, sincer incepe sa fie plctisitor deja de la un moment dat, tot mai apare cate un film.Deja parca ii stii scenariul, ce o sa intmple si mai ales finalul.Sa vedem daca o sa ne surprinda cu ceva

  RăspundețiȘtergere
 6. offtopic:
  buna
  am lansat azi Campionatul de Clickuri sportlocal.ro
  detalii aici http://www.sportlocal.ro/sport-national/campionatul-de-clickuri
  e un concurs de referrer web
  marele premiu este de 500 de euro
  plus inca 5 premii de cate 100 de euro
  ne-am gandit ca ati vrea sa stiti de acest campionat
  poate vreti sa participati
  va stam la dispozitie cu detalii
  succes
  echipa www.sportlocal.ro

  RăspundețiȘtergere