Header Ads Widget

Defiance (Film acțiune 2008) Sfidarea

Film de acțiune online "Sfidarea" 2008 cu actorii Daniel Craig, Liev Schreiber și Mia Wasikowska. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Defiance".




Descrierea filmului de acțiune și război Sfidarea / Defiance
Protagoniştii filmului sunt trei fraţi evrei care trăiesc în Polonia ocupată de nazişti şi decid să fugă prin pădurile Bielorusiei, alăturându-se rezistenţei ruse care luptă împotriva germanilor. Pe parcursul războiului, cei trei ridică un sat în mijlocul pădurii, salvând vieţile a peste 1,200 de evrei.
Scenariul este bazat pe cartea scriitorului Necharma Tec - "Defiance: The Bielski Partisans", care este inspirată din fapte reale.

Regia
Edward Zwick

Actori în rolurile principale
Daniel Craig, Liev Schreiber, Jamie Bell, Mia Wasikowska, Alexa Davalos, Tomas Arana, Mark Feuerstein, Allan Corduner, Jodhi May, Kate Fahy, Iddo Goldberg, Iben Hjejle, Martin Hancock, Ravil Isyanov, Jacek Koman, George MacKay, Jonjo O'Neill, Sam Spruell, Mark Margolis, Markus von Lingen

Genul filmului
Acțiune, Dramă, Război

Lansare
31 dec. 2008

Scurta descriere: 3 frații evrei din Europa de Est ocupată de naziști evadează în pădurile din Belarussia, unde se alătură luptătorilor de rezistență ruși și se străduiesc să construiască un sat, pentru a se proteja pe ei și pe cei o mie de ne-combatanți evrei.

Trailerul filmului Defiance (Film 2008) Sfidarea

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii