Header Ads Widget

Vă rugăm să derulați (Film comedie 2008) Be Kind Rewind Trailer și detalii

Film comedie "Vă rugăm să derulați" 2008 cu actorii Jack Black, Yasiin Bey și Danny Glover. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "Be Kind Rewind".




Descrierea sinopsis a filmului Vă rugăm să derulați / Be Kind Rewind

În Passaic, NJ, Elroy Fletcher conduce un magazin video într-o clădire condamnată despre care spune că a fost locul de naștere al lui Fats Waller. Fletcher pleacă într-o călătorie a centenarului lui Waller, lăsându-l pe fiul său adoptiv Mike responsabil de magazin. Prietenul ciudat al lui Mike, Jerry, încearcă să saboteze o centrală electrică și aproape se electrocutează, fiind magnetizat în acest proces. El șterge din neatenție fiecare bandă din magazin. Mike și Jerry pun la cale un plan pentru a ascunde dezastrul făcând un „Ghostbusters” de casă pe care să îl închirieze unei femei pe care Fletcher o va suna pentru a o verifica. În curând, cu ajutor, versiunile lor de filme de casă dezvoltă un cult. Va salva această nouă afacere magazinul și clădirea?

Regia
Michel Gondry

Actori în distribuție
Jack Black, Yasiin Bey, Danny Glover, Mia Farrow, Melonie Diaz, Irv Gooch, Chandler Parker, Arjay Smith, Quinton Aaron, Gio Perez, Basia Rosas, Tomasz Soltys, Marcus Carl Franklin, Blake Hightower, Amir Ali Said, David Slotkoff, Frank Heins, Heather Lawless, Karolina Wydra, Heather Lawless, Sigourney Weaver

Genul filmului
Comedie

Dată de lansare:
22 februarie 2008

Cunoscut și ca
Be Kind Rewind - titlul original, Vă rugăm să derulați - titlul în România

Trailer la filmul Vă rugăm să derulați / Be Kind Rewind (2008)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii