Header Ads Widget

Premonition - Premonitia (2007)

Premonition (2007) Premoniția
Sandra Bullock, Nia Long, Julian McMahon și Shyann McClure

Pe scurt despre filmul Premonition: O femeie deprimată află că soțul ei a fost ucis într-un accident de mașină în ziua precedentă, apoi se trezește în dimineața următoare pentru a-l găsi în viață și bine acasă; apoi se trezește a doua zi și constată că e mort.



Regia:
Mennan Yapo

Actori în rolurile principale:
Sandra Bullock, Nia Long, Julian McMahon, Shyann McClure, Courtney Taylor Burness, Marc Macaulay, Kate Nelligan, Irene Ziegler, Phillip DeVona, Ritchie Montgomery, Amber Valletta, Peter Stormare

Genul filmului:
Dramă, Fantastic, Thriller

Descrierea filmului Premonition - Premoniția: Când Linda (Sandra Bullock) este anunțată de un ofițer de poliție că soțul ei a murit într-un accident de mașină, viața ei se rupe în bucăți. Dar când soțul (Julian McMahon) se întoarce acasă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, își dă seama că a avut o premoniție și face totul pentru a împiedica tragicul accident.

Trailer la filmul Premonition (2007) Premoniția



Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Seriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
Nu am reusit sa vad filmul decat pe secvente si asta de mai multe ori.De abia astept sa il vad intreg pentru ca pare interesant.