Header Ads Widget

Partition (Film americano - indian 2007) Despărțirea

Despărțirea (Film dramă romantică 2007) Partition
Neve Campbell, Jimi Mistry, Kristin Kreuk, John Light, Irrfan Khan

Pe scurt despre filmul Despărțirea: În timpul tulburărilor și violenței din Partition, un fost soldat sikh, bântuit de război, oferă adăpost unei tinere musulmane care a fost separată de familia ei.



Regia
Vic Sarin

Actori în rolurile principale
Neve Campbell, Jimi Mistry, Kristin Kreuk, John Light, Irrfan Khan, Madhur Jaffrey, Arya Babbar, Lushin Dubey, Chenier Hundal, Jesse Moss, Jaden Rain

Gen
Dramă. Romantic

Durata
1:51:30

Descrierea filmului Partition: Gian Singh și Avtar Singh sunt ofițeri din armata indiană care servesc sub comanda lui Andrew Stilwell, care locuiește cu sora sa, Margaret, în Delhi. În 1941, trio-ul este trimis la serviciu activ în Birmania, unde Andrew este ucis. Atât Gian, cât și Avtar se întorc în satul lor din Sarsa, Punjab, unde Gian locuiește cu mama lui văduvă, Shanti. În cursul anului 1947, după 350 de ani de ocupare a Indiei, britanicii decid să plece, dar nu înainte de a separa Pakistanul islamic de India seculară. Milioane de musulmani au trecut din India în Pakistan, în timp ce un număr egal de hinduși, sikh și creștini au trecut din cealaltă parte. Un grup de musulmani care treceau în Pakistan sunt atacați de o mulțime de sikh-i călăreți mânuiți cu sabie, iar hindușii, inclusiv Avtar, mulți sunt sacrificați, dar unii reușesc să scape.

Trailerul filmului indiano-american Despărțirea - Partition


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii