Header Ads Widget

Mr. Woodcock (Film comedie 2007) Domnul Woodcock

Domnul Woodcock (2007) Mr. Woodcock
Seann William Scott, Billy Bob Thornton, Susan Sarandon, Amy Poehler, Melissa Leo, Melissa Sagemiller

Pe scurt despre filmul Domnul Woodcock: Uluit la aflarea vestii ca mama lui se casatoreste, un tanar se intoarce acasa incercand sa o opreasca sa se marite cu fostul lui profesorul de gimnastica de la liceu, un barbat mai in varsta care le-a facut viata un iad multor generatii din liceu.



Regia
Craig Gillespie

Actori în rolurile principale
Seann William Scott, Billy Bob Thornton, Susan Sarandon, Amy Poehler, Melissa Leo, Melissa Sagemiller, Ethan Suplee, Jacob Davich, Kyley Baldridge, Alec George, M.C. Gainey, Brent Briscoe, Dave Kuhr, Lisa K. Wyatt, Kurt Fuller, Michael Santorico, Josh Shada, Stephen Monroe Taylor, Jennifer Aspen, Tyra Banks

Gen
Comedie

Descrierea filmului Domnul Woodcock: Frustrarea din tinerețe a orfanului John Farley, chiar și trauma, la fel ca mulți copii din școala lui din orășelul său din Nebraska, a fost abuzul și umilința constantă în cursul de gimnastică al sadicului Jasper Woodcock. După facultate, fiul John a devenit un autor de bestselleruri motivațional și se întoarce în timpul unui turneu de semnare de cărți pentru a primi cea mai mare onoare. Spre groaza lui John, mama lui devotată, Beverly, își anunță planurile de a se căsători cu antrenorul s[u, iar el va fi sărbătorit la același eveniment ca și John. Numai grasul ridicol Nedderman și fratele său ciudat încearcă să-l ajute pe Farley să-l oprească pe Woodcock, dar asta și continuă să se întoarcă împotriva lui.

Trailerul filmului de comedie Domnul Woodcock (2007) Mr. Woodcock


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii