Header Ads Widget

December Boys (Film 2007) Băieţii din decembrie

Trailer oficial la filmul dramă romantică "December Boys" 2007 cu actorii: Daniel Radcliffe, Christian Byers și Teresa Palmer. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Băieţii din decembrie".

Pe scurt despre filmul "December Boys - Băieţii din decembrie": Într-o vară, patru băieți orfani care au devenit cei mai apropiați prieteni se întrec în competiția pentru atenția aceleiași familii.



Subtitrarea filmului de aici.
Vezi Wallpapere din film.

Regia:
Rod Hardy

Actori în rolurile principale:
Daniel Radcliffe, Christian Byers, Teresa Palmer, Lee Cormie, James Peter Fraser, Jack Thompson, Sullivan Stapleton, Victoria Hill, Max Cullen, Kris McQuade, Ralph Cotterill, Judi Farr, Carmel Johnson

Gen:
Drama, Familie, Romantic

Descrierea filmului "December Boys - Băieţii din decembrie":
Un adult poreclit Misty povestește despre o vară din viața lui, când era adolescent la sfârșitul anilor 1960. Trăia într-un orfelinat catolic din insula australiană. Cei mai buni prieteni ai săi au fost „băieții din decembrie” - Maps, Spark și Spit - cei patru numiți așa pentru că erau băieții din orfelinat născuți în luna decembrie. Cu un câștig neașteptat recent, orfelinatul a decis să ofere fiecărui băiat o vacanță de grup după ziua de naștere, băieții din decembrie fiind primii. Vacanța lor a fost la Lady Star Cove, pe coasta Australiei, pentru a sta la casa doamului și doamnei McAnsh - Bandy și „Skipper”.

Vacanța lor de Crăciun relativ lipsită de griji a luat o întorsătură în primul rând de la trei evenimente: a aflat motivul pentru care McAnshes i-au găzduit pe băieți în mod special în acest moment; Maps, cel mai în vârstă de la mijlocul adolescenței, își explorează sexualitatea cu o fată pe nume Lucy, care și ea vizita Lady Star Cove pe vară; iar Misty a aflat în secret că un cuplu tânăr din golful, Fearless și Teresa, se gândeau să-l adopte pe unul dintre ei, cuplul care nu a putut să conceapă un copil.

Dincolo de visele celor trei tineri de a fi adoptați de o familie iubitoare, Fearless a avut ca profesie un factor wow în plus, acela de a fi un motociclist cascador. Misty, cel mai tânăr, s-a străduit din răsputeri să fie cel ales, păstrând secret inițial faptul că Fearless și Teresa se gândeau să-l adopte pe unul dintre ceilalți trei.

Trailerul filmului Băieţii din decembrie 2007

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii