Header Ads Widget

Daddy Day Camp (Film de comedie 2007) Tabără cu bucluc

Tabără cu bucluc - Daddy Day Care 2 (Film de comedie 2007)
Cuba Gooding Jr., Paul Rae, Lochlyn Munro, Richard Gant, Tamala Jones

Pe scurt despre filmul Tabără cu bucluc: Căutând să-i ofere fiului său o experiență satisfăcătoare în tabăra de vară care i-a scăpat în copilărie, operatorul unei grădinițe de cartier își deschide propria tabără, doar pentru a se confrunta cu dificultăți financiare și concurență acerbă din partea unei tabere rivale.



Descrierea filmului Tabara cu bucluc: Gradinita “Daddy Day Care” ajunge acolo niciun pusti nu a mai ajuns vreodata – în tabara. Charlie si Phil se întorc – în stil mare – si îsi extind serviciile magice pentru copii si în aer liber: miscare, sport, lucru manual si lectii despre natura – în special despre specia umana.

În Tabara Driftwood sunt copii de toate varstele si tipurile. Ce lipseste de aici este sansa de a-i face de ras pe batausii din tabara învecinata, Canola... Totul pare în zadar, pana cand Charlie face apel la o arma secreta – ultimul om de pe planeta pe care l-ar fi crezut capabil sa îl ajute. Va sosi cat de curand cavaleria – iar Daddy Day Camp va intra în istorie !

Regia
Fred Savage

Actori în rolurile principale
Cuba Gooding Jr., Paul Rae, Lochlyn Munro, Richard Gant, Tamala Jones, Joshua David McLerran, Brian Doyle-Murray, Dallin Boyce, Telise Galanis, Taggart Hurtubise, Molly Jepson, Tad D'Agostino, yger Rawlings, Frank Gerrish, Paul Kiernan, JJ Neward, Christy Summerhays, Ginger Williams, Jennifer Lyon

Gen
Comedie

Trailerul filmului Tabără cu bucluc (2007) Daddy Day Camp


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii