Header Ads Widget

30 de zile de noapte (Film horror 2007) 30 Days of Night

Film horror online "30 de zile de noapte" 2007 cu actorii JJosh Hartnett, Ben Foster și Melissa George. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "30 Days of Night".


Pe scurt despre filmul 30 de zile de noapte: După ce un oraș din Alaska este cufundat în întuneric timp de o lună, este atacat de o bandă de vampiri însetați de sânge.



Descrierea filmului 30 de zile de noapte: Oraselul Barrow se afla in Alaska, in extrema emisferei nordice, si in fiecare an este cufundat in noapte timp de o luna. In timp ce majoritatea locuitorilor se indreapta catre sud in timpul iernii, un misterios grup de straini apare: vampiri insetati de sange, doritori sa profite de intunericul neintrerupt pentru a se hrani cu nefericitii ramasi in oras. Pe masura ce noaptea devine tot mai adanca, seriful din Barrow si un grup tot mai mic de supravietuitori se chinuie sa-si amane sfarsitul pana la reaparitia soarelui.

Regia
David Slade

Actori în rolurile principale
Josh Hartnett, Ben Foster, Melissa George, Danny Huston, Mark Boone Junior, Mark Rendall, Amber Sainsbury, Manu Bennett, Megan Franich, Joel Tobeck, Elizabeth Hawthorne, Nathaniel Lees, Craig Hall, Peter Feeney, Camille Keenan, Joe Dekkers-Reihana

Genul filmului
Horror, Thriller

Premiera in Romania
2008

Trailerul filmului horror 30 Days of Night (2007) 30 de zile de noapte



Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James BondSeriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii