Header Ads Widget

Ratatouille (Film animație 2007)

Trailer oficial la filmul de animatie "Ratatouille" 2007 cu actorii: Brad Garrett, Lou Romano și Patton Oswalt. Descriere si data de lansare pentru filmul "Ratatouille".

Pe scurt despre filmul Ratatouille: Un șobolan care poate găti face o alianță neobișnuită cu un tânăr bucătar la un restaurant celebru.Actori: Brad Garrett, Lou Romano, Patton Oswalt, Brian Dennehy, Peter Sohn, Peter O'Toole, Brad Garrett, Janeane Garofalo, Will Arnett

Regizor: Brad Bird

Genul filmului: Animație, Aventuri, Comedie

Data de lansare: 29 iunie 2007

Premiera in Romania: 7 august 2007

Descriere film Ratatouille: Remy este un tanar soarece al carui vis este sa devina maestru bucatar. El nu e descurajat nici de piedicile pe care i le pune familia, nici de faptul ca gastronomia este o profesie care uraste soarecii prin excelenta. Remy este gata de tot pentru a-si indeplini visul, iar faptul ca locuieste in canalizarea unui restaurant foarte bine cotat ii aduce visul extrem de aproape. In ciuda pericolelor si a capcanelor, ispita este mare, asa ca se aventureaza in acest univers interzis. Sfasiat intre conditia sa si visul neindeplinit, Remy va descoperi curand adevaratul sens al aventurii, al prieteniei, al familiei si va intelege ca trebuie sa aiba curajul de a fi ceea ce este: un soarece care vrea sa fie mare bucatar.

Trailerul filmului "Ratatouille" - 2007

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Turambar a spus…
Neasteptat de proaspat. L-am vazut acum doua seri si mi-a zaticnit partzial stereotipul privind the shallowness and stupidity of recent movies.

De fapt, nu ar fi trebuit sa fiu atat de surprins: e vorba de Pixar. Insa eu nu stiam ca e o productie Pixar.