Header Ads Widget

Film No Country for Old Men (Film de Oscar 2007) Nu există țară pentru bătrâni

Film de Oscar polițist online "Nu există țară pentru bătrâni" 2007 cu actorii Tommy Lee Jones, Javier Bardem și Josh Brolin. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "No Country for Old Men".




Despre filmul Nu există țară pentru bătrâni: No Country for Old Men este un film thriller polițist american neo-western din 2007, scris și regizat de Joel și Ethan Coen, bazat pe romanul cu același nume al lui Cormac McCarthy din 2005. Cu Tommy Lee Jones, Javier Bardem și Josh Brolin în rolurile principale, filmul este plasat în peisajul deșertic din 1980 din West Texas. Filmul revizuiește temele destinului, conștiinței și împrejurărilor pe care frații Coen le-au explorat în filmele Blood Simple (1984), Raising Arizona (1987) și Fargo (1996). Filmul urmărește trei personaje principale: Llewelyn Moss (Brolin), un sudor și veteran din războiul din Vietnam care dă peste o sumă mare de bani în deșert; Anton Chigurh (Bardem), un asasin misterios care are sarcina de a recupera banii; și Ed Tom Bell (Jones), un șerif local care investighează crima. Filmul îi are în distribuție și pe Kelly Macdonald în rolul Carla Jean, soția lui Moss, și pe Woody Harrelson, în rolul unui vânător de recompense care îl caută pe Moss și returnarea celor 2 milioane de dolari.

Filmul "Nu există țară pentru bătrâni" a avut premiera în competiție la Festivalul de Film de la Cannes 2007 pe 19 mai. Filmul a devenit un succes comercial, încasând 171 de milioane de dolari la nivel mondial față de un buget de 25 de milioane de dolari. Criticii au lăudat regia și scenariul fraților Coen și interpretarea lui Javier Bardem, iar filmul a câștigat 76 de premii din 109 nominalizări de la mai multe organizații; a câștigat patru premii la cea de-a 80-a ediție a Premiilor Oscar (inclusiv cel mai bun film), trei premii ale Academiei Britanice de Film (BAFTA) și două Globuri de Aur. Institutul American de Film l-a catalogat drept filmul AFI al anului, iar National Board of Review l-a ales cel mai bun film din 2007.

Descriere film
Bazat pe romanul cu același nume al scriitorului Cormac McCarthy, filmul fraților Ethan si Joel Coen se învârte în jurul a trei personaje centrale. Moss este un simplu vânător implicat fără să vrea într-o afacere cu droguri. Când dă peste o geanta cu bani, el își da seama ca a devenit bogat, dar încă nu știe cu ce preț. Pentru că pe urmele genții pornește atât polițistul Tom Bell, cât și un nemilos recuperator, Anton.

Download subtitrare:
Descarca subtitrarea filmului de aici.

Regia
Ethan Coen, Joel Coen

Actori în rolurile principale
Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Kelly Macdonald, Woody Harrelson, Javier Bardem, Garret Dillahunt, Tess Harper, Barry Corbin, Stephen Root, Rodger Boyce, Beth Grant, Ana Reeder, Kit Gwin, Gene Jones, Myk Watford, Kathy Lamkin, Johnnie Hector, Margaret Bowman, Thomas Kopache, Jason Douglas, Rutherford Cravens, Matthew Posey, Luce Rains

Genul filmului
Aventuri, Drama, Thriller

Premiera in Romania
29.02.2008

Premii: Premiat cu 4 Premii Oscar, (inclusiv cel mai bun film) si cu 2 premii Golden Globes.

Trailerul filmului No Country for Old Men (2007)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii