Header Ads Widget

Scafandrul și fluturele (Film francez biografic 2007) Le scaphandre et le papillon

Film biografic francez "Scafandrul și fluturele" 2007 cu actorii Mathieu Amalric, Emmanuelle Seigner și Anne Consigny. Trailer, Descriere, actori, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Le scaphandre et le papillon".




Descrierea filmului francez Scafandrul și fluturele / Le scaphandre et le papillon
Jean-Dominique Bauby are 43 de ani si este un tata de familie fericit. Dar sufera un atac cerebral si, dupa ce se trezeste din coma, isi da seama ca a ramas paralizat complet. Barbatul nu mai poate decat clipi. Cu ochiul stang. Clipind din ochi pentru fiecare litera a alfabetului, Bauby scrie o carte, Scafandrul si fluturele, fresca a trairilor sale din trupul care nu-i mai este decat o inchisoare.

Regia
Julian Schnabel

Actori în distribuție
Mathieu Amalric, Emmanuelle Seigner, Marie-Josée Croze, Anne Consigny, Patrick Chesnais, Niels Arestrup, Olatz López Garmendia, Jean-Pierre Cassel, Marina Hands, Max von Sydow, Gérard Watkins, Théo Sampaio, Fiorella Campanella, Talina Boyaci, Isaach De Bankolé, Emma de Caunes, Jean-Philippe Écoffey, Nicolas Le Riche, Anne Alvaro, Françoise Lebrun, Zinedine Soualem, Georges Roche, Agathe de La Fontaine, Yves-Marie Coppin, François Delaive, Franck Victor, Laure de Clermont-Tonnerre, Lenny Kravitz

Genul filmului
Biografic, Drama

Premiera în România
29 februarie 2008

Titlul în engleză
The Diving Bell And The Butterfly

Trailer la filmul "Scafandrul și fluturele" 2007 Le scaphandre et le papillon


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii