Header Ads Widget

Lars and the Real Girl (Film 2007) Trailer și Detalii

Filmul de comedie romantică "Lars and the Real Girl" 2007 cu actorii Ryan Gosling, Emily Mortimer și Paul Schneider. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "Lars and the Real Girl".

Despre filmul Lars and the Real Girl

Lars and the Real Girl este un film dramă-comedie romantică canadiano-americană din 2007, scris de Nancy Oliver și regizat de Craig Gillespie. În film joacă Ryan Gosling, Emily Mortimer, Paul Schneider, Kelli Garner și Patricia Clarkson. Filmul îl urmărește pe Lars (Ryan Gosling), un tânăr cu inima bună, dar bolnav mintal, care dezvoltă o relație romantică, dar nesexuală, cu o păpușă sexuală corectă din punct de vedere anatomic, o „RealDoll” pe nume Bianca.



Deși a fost un eșec comercial, filmul Lars and the Real Girl a fost apreciat de critici, primind o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun scenariu original, în timp ce Ryan Gosling a primit nominalizări la Globul de Aur pentru cel mai bun actor – film muzical sau comedie și premiul Screen Actors Guild pentru cea mai bună interpretare a unui actor într-un rol principal.

Sinopsis

Un tânăr care delira stabilește o relație neconvențională cu o păpușă pe care o găsește pe internet.

Distribuție Actori
Ryan Gosling, Emily Mortimer, Paul Schneider, Kelli Garner, Patricia Clarkson, Doug Lennox, Joe Bostick, Patricia Clarkson, Karen Robinson, Maxwell McCabe-Lokos, Billy Parrott, Liisa Repo-Martell, Boyd Banks

Regizor
Craig Gillespie

Scenarist
Nancy Oliver

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic, Filme 2007

Data de lansare
Filmul Lars and the Real Girl a avut premiera pe 16 Septembrie 2007 la festivalul International de Film de la Toronto

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Filmul nu are un titlu alternativ

Descrierea filmului Lars and the Real Girl

În această comedie, Lars Lindstrom este un tânăr stângaci și timid dintr-un orășel din nord, care în sfârșit o aduce acasă pe fata visurilor sale, acasă la fratele și cumnata lui. Singura problemă este că nu este reală - este o păpușă sexuală pe care Lars a comandat-o de pe internet. Dar sexul nu este ceea ce Lars are în minte, ci mai degrabă o relație profundă și semnificativă. Cumnata lui este îngrijorată pentru el, fratele lui crede că este nebun, dar în cele din urmă întregul oraș este de acord cu amăgirea lui în sprijinul acestui băiat dulce pe care l-au iubit întotdeauna.

Trailer la filmul "Lars and the Real Girl" - 2007


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii