Header Ads Widget

Cel mai bun film de actiune in 2007

Anul 2007 a adus o mulțime de filme bune, de toate genurile. Multe am reușit să le vad, dar multe au rămas nevăzute. Genul meu preferat de filme rămâne cel de acțiune ca întotdeauna, așa că m-am gândit sa fac un sondaj pe acestă temă. Am selectat 6 filme de acțiune din 2007, pe care le voi supune votului vostru.

!!! Iar filmul care a câștigat conform votului vostru, este filmul 300 - Eroii de la Termopile. Un film care după părerea noastră, chiar a fost cel mai bun film din anul 2007.


Cele 6 filme sunt:

Transformers
O luptă antică între două rase cibertroniene, eroicii Autobots și răul Decepticons, vine pe Pământ, iar un indiciu al puterii finale, ar fi că este deținută de un adolescent. Un film de acțiune bun, cu multe efecte speciale și o prestație bună a actorului din rolul principal Shia LaBeouf și una sexy din partea actriței Megan Fox.

Resident evil 3 - Extinction
Supraviețuitorii catastrofei din Raccoon City călătoresc prin deșertul Nevada, sperând să ajungă în Alaska. Alice se alătură caravanei și luptei lor împotriva răului Umbrella Corp. Un film cu zombi de acțiune nu la fel de bun ca primul film din serie, însă are multă acțiune și mulți zombi. Iar frumoasa ucraineană Milla Jovovich este o plăcere să o vezi în filme de femeie de acțiune.

Die Hard 4 - Live free or die hard
John McClane și un tânăr hacker își unesc forțele pentru a-l doborî pe maestrul ciberterorist Thomas Gabriel în Washington D.C. Bruce Willis se întoarce pentru a patra oară în rolul detectivului John McClane și este secondat de Justin Long în rolul tânărului hacker, iar ca băiat rău îl găsim pe Timothy Olyphant. Un film de acțiune bun, cu un Bruce Willis încă în formă.

The condemned
Jack Conrad așteaptă pedeapsa cu moartea într-o închisoare coruptă din America Centrală. El este „cumpărat” de un producător de televiziune bogat și dus pe o insulă pustie unde trebuie să lupte până la moarte împotriva altor nouă ucigași condamnați din toate colțurile lumii, libertatea revenind singurului supraviețuitor.

Este un film de acțiune continuă și poate cel mai bun film al luptătorului Steve Austin. Printre cei 9 condamnați îl regăsim și pe Vinnie Jones.

War - Un asasin nemilos
Un agent FBI caută să se răzbune pe un asasin misterios cunoscut sub numele de „Rogue” care i-a ucis partenerul. Un film de acțiune nonstop cu un Jason Statham în formă de zile mari și un Jet Li în rol negativ. Oare cine va câștiga lupta dintre ei?

300 - Eroii de la Termopile
Regele Leonidas al Spartei și cei 300 de spartani super antrenați, luptă cu persanii la Termopile în 480 î.Hr. Un film care a mai schimbat cinematografia prin modul cum a fost realizat. Un film de zile mari care nu trebuie ratat.

Daca credeti ca alt film ar merita sa fie pe lista puteti lasa un comentariu pe acest post.
Poll-ul se afla in partea dreapta a blogului.

Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Seriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

5 Comentarii

Agent 47 a spus…
Nu ti-a placut Hitman? Tot cu un asasin :)

P.S: imi poti spune si mie cum ai implementat sa vezi clipurile Youtube pe blog? Fiindca si eu sunt pe blogspot, dar nu stiu cum sa fac sa le vad direct de pe site.
Daniel Nicolae a spus…
Ba da, mi-a placut si Hitman. Bun filmul.
Cat despre clipuri e foarte simplu.
Te duci pe clipul de pe Youtube,iar undeva pe pagina in dreapta clipului este un cod numit "embed".Dai "copy", iar la blog in modul admin, la postare, dai clic pe "editati html" si dai un paste unde vrei in postul respectiv.
Agent 47 a spus…
Merci mult, a mers.
Stiam ca trebuie folosit acel cod, insa nu stiam cum.
Turambar a spus…
American Gangster. Chiar daca nu e de actiune.
Anonim a spus…
sau asassinul din bankock ii suer fain va garantez