Header Ads Widget

Departe de ea (Film dramă romantică 2006) Away from Her

Film dramă "Departe de ea" 2006 cu actorii Julie Christie, Gordon Pinsent și Olympia Dukakis. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Away from Her".




Despre filmul Departe de ea
Departe de ea / Away from Her este un film dramă independent canadian din 2006, scris și regizat de Sarah Polley și cu Julie Christie și Gordon Pinsent în rolurile principale. Olympia Dukakis, Michael Murphy, Wendy Crewson, Alberta Watson și Kristen Thomson apar în roluri secundare. Debutul regizoral de lungmetraj al lui Sarah Polley, se bazează pe nuvela lui Alice Munro „The Bear Came Over the Mountain”, din colecția Hateship, Friendship, Courtship, Loveship, Marriage din 2001.

Povestea se concentrează pe un cuplu a cărui căsătorie este testată când soția începe să dezvolte Alzheimer și se mută într-un azil de bătrâni, unde își pierde aproape toată amintirile despre soțului ei și începe să dezvolte o relație strânsă cu un alt rezident al azilului.

Departe de ea / Away from Her a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din 2006, Festivalul de Film Sundance și Festivalul Internațional de Film de la Berlin. A fost lansat în cinematografe pe 4 mai 2007 și a obținut elogii critice, criticii lăudând interpretarea lui Julie Christie și scenariul și regia lui Sarah Polley. Filmul a primit două nominalizări la cea de-a 80-a ediție a Premiilor Oscar: cea mai bună actriță (pentru Julie Christie) și cel mai bun scenariu adaptat (pentru Sarah Polley). De asemenea, a câștigat șapte premii Genie, inclusiv cel mai bun film.

Sinopsis film Departe de ea
Un bărbat care se confruntă cu internarea soției sale într-un azil din cauza bolii Alzheimer se confruntă cu o epifanie atunci când ea își îndreaptă afecțiunile spre un alt bărbat, Aubrey, un mut în scaun cu rotile care este și pacient la azilul de bătrâni.

Regia
Sarah Polley

Actori în rolurile principale
Julie Christie, Gordon Pinsent, Olympia Dukakis, Michael Murphy, Kristen Thomson, Wendy Crewson, Nina Dobrev, Stacey LaBerge, Deanna Dezmari, Clare Coulter, Thomas Hauff, Alberta Watson, Grace Lynn Kung, Lili Francks, Andrew Moodie, Judy Sinclair, Tom Harvey, Carolyn Hetherington, Melanie Merkosky, Jessica Booker, Janet van de Graaf, Vanessa Vaughan, Catherine Fitch, Ron Hewat, Jason Knight

Genul filmului
Drama, Romantic


Trailer la filmul "Away from Her" 2006 Departe de ea


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii