Header Ads Widget

Atonement (Film 2007) Remușcare - trailer și detalii

Atonement (2007) Remușcare
Keira Knightley, James McAvoy, Saoirse Ronan, Romola Garai, Benedict Cumberbatch și Vanessa Redgrave


Despre film: Atonement este un film dramă de război romantic din 2007, regizat de Joe Wright și cu James McAvoy, Keira Knightley, Saoirse Ronan, Romola Garai, Benedict Cumberbatch și Vanessa Redgrave. Este bazat pe romanul cu același nume din 2001 al lui Ian McEwan. Filmul prezintă o crimă și consecințele ei pe parcursul a șase decenii, începând cu anii 1930. A fost produs pentru StudioCanal și filmat în Anglia. Distribuit în cea mai mare parte a lumii de Universal Studios, a fost lansat în cinematografe în Regatul Unit pe 7 septembrie 2007 și în America de Nord pe 7 decembrie 2007.

Sinopsis: Briony Tallis, scriitoarea în vârstă de treisprezece ani, schimbă irevocabil cursul mai multor vieți când îl acuză pe iubitul surorii ei mai mari de o crimă pe care nu a comis-o.



Download subtitrare:
Descarca subtitrarea filmului de aici.

Regia
Joe Wright

Actori în rolurile principale
Keira Knightley, James McAvoy, Saoirse Ronan, Romola Garai, Benedict Cumberbatch, Vanessa Redgrave, Alfie Allen, Juno Temple, Patrick Kennedy, Peter Wight, Harriet Walter, Brenda Blethyn, Leander Deeny, Peter McNeil O'Connor, Daniel Mays, Nonso Anozie, Lionel Abelanski, Roger Evans, Bronson Webb, Ian Bonar, Oliver Gilbert, Jamie Beamish, Johnny Harris, Billy Seymour, Neil Maskell, Gina McKee, Olivia Grant, Alice Orr-Ewing, Bryony Aspen Reiss, Michelle Duncan, Romola Garai, Kelly Scott, Mark Holgate, Vivienne Gibbs

Gen
Drama

Premiera in Romania
15.02.2008

Descrierea filmului Remușcare: Poveste de dragoste ce se desfasoara pe parcursul a zeci de ani, ecranizarea dupa cunoscutul roman al lui Ian McEwan se invarte in jurul micutei Brionny, o fetita de 13 ani care schimba vietile tuturor din jurul ei cand ia neinspirata decizie de a-l acuza pe Robbie, iubitul sorei ei, de o crima pe care a acesta nu a comis-o. Inchis ca urmare a declaratiei lui Brionny, Robbie iese dupa ani de zile din inchisoare si face tot posibilul sa-si ia viata de la capat. In film apar Keira Knightley si James McAvoy.

Trailerul filmului Remușcare (2007) Atonement

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii