Header Ads Widget

Milla Jovovich se ingrasa!

Fosta muza a lui Luc Besson - acum insarcinata cu logodnicul ei, Paul W.S. Anderson - a inceput sa se ingrase dramatic. Greu de suportat pentru un manechin, insa circumstanta atenuanta este fetita pe care o poarta in pantece.
Entuziasmata de pri ma ei sarcina, vedeta din "Resident Evil" s-a destrabalat cu toate bunatatile, altadata proscrise, astfel incat silueta ei a capatat proportii.


"Sunt fericita sa spun ca sunt insarcinata si ca am crescut de la 60 la 88 de kilograme", a declarat Milla. "Nu pot sa ma abtin sa mananc unt de arahide toata ziua, insa doctorul m-a sfatuit sa ma opresc, as a ca am trecut la carne de pui fiarta si legume fierte in a buri", marturiseste Milla Jovovich.

Update:
Intre timp, Milla Jovovich a nascut o fetita sanatoasa care acum in 2016 are 8 ani si se numeste Ever Gabo Anderson.


Ucraineanca are acum doi copii pentru ca in aprilie 2015 a nascut a doua fata numita Dashiel Edan.



Actrita a realizat intre timp peste 10 filme dintre care amintim Resident Evil: Afterlife in 2010, The Three Musketeers in 2011, Resident Evil: Retribution in 2012 si Survivor in 2015 alaturi de Pierce Brosnan.

Pentru ca in 2015 a nascut al doilea copil, Milla va realiza urmatorul film in 2017 si se va numi Resident Evil: The Final Chapter.








Trimiteți un comentariu

0 Comentarii