Header Ads Widget

Harsh Times (Film acțiune 2005) Vremuri grele

Film de acțiune online "Vremuri grele" 2005 cu actorii Christian Bale, Eva Longoria și J.K. Simmons. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Harsh Times".




Descrierea filmului Vremuri grele / Harsh Times
Jim Davis (Christian Bale) e un fost soldat combatant care s-a intors din Razboiul din Golf, dar nu a reusit inca sa-si puna viata pe picioare. E mistuit de cosmaruri noaptea, iar ziua n-are nici un chef sa-si ia o slujba care sa-l tina la birou. Tot asteptand sa se iveasca o ocazie (care nu o sa apara niciodata de altfel) de a intra in LAPD, isi face praf toate economiile.

Isi tot spune ca o slujba i-ar pune viata in ordine si i-ar da voie sa viseze la o viata fericita. Vrea sa se insoare cu iubita lui, o mexicana pe nume Marta, care ii este foarte devotata, si sa o aduca inapoi in State. Dar, intre timp, hoinareste cu amicul lui, Mike (Freddy Rodriguez), care e si el tot somer.

Prietena lui Mike, Sylvia (Eva Longoria) e satula de povestile si de scuzele lui si e pe cale sa-i dea papucii. Jim se ofera sa-l ajute sa-si gaseasca o slujba, dar, ironie, tot hoinarind pe strazile din South Central, par mai degraba in cautare de belele decat de slujbe. Piaza rea le scoate in cale pe fosta iubita a lui Jim, care tocmai se bate cu actualul ei iubit, un tip dubios care face parte dintr-o banda. De aici incepe sfarsitul celor doi.

Scenaristul filmului Training Day va propune acum o drama autentica, intensa despre doi prieteni care, in ciuda unor eforturi disperate de a-si croi o viata normala, fericita, ajung doar sa se traga unul pe altul la fund.

Regia
David Ayer

Actori în rolurile principale
Christian Bale, Eva Longoria, Freddy Rodriguez, Chaka Forman, Tammy Trull, J.K. Simmons, Michael Monks, Samantha Esteban, Tania Verafield, Noel Gugliemi, Adriana Millan, Geo Corvera, Cesar Garcia, Terry Crews, Emilio Rivera, Sonia Iris Lozada, Paul Renteria, Blue Mesquita, Armando Riesco, Daniel Edward Mora, Barry Colvert, Craig Ricci Shaynak, Robert Dahey, Nikki Nicholle Barreras, Anthony 'Citric' Campos

Genul filmului
Actiune, Drama

Premiera in Romania
17.08.2007

Trailerul filmului Harsh Times (2005) Vremuri grele

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii