Header Ads Widget

Un sărut adevărat (Film comedie romantică 1999) Never Been Kissed

Film comedie romantică "Un sărut adevărat" 1999 cu actorii Drew Barrymore, David Arquette și Jessica Alba. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "Never Been Kissed".

Descrierea filmului Un sărut adevărat


Josie Geller vrea mai mult de la viata. Ca redactor de douazecisicinci de ani la cel mai respectat ziar din Chicago, The Chicago Sun, ea tanjeste sa devina reporter. Josie este talentata in meseria ei dar complet depasita cand e vorba de viata personala. In liceu era o tocilara pe care inca copii o strigau Gasculita Josie. N-a avut niciodata o relatie serioasa cu un barbat. Josie se plange ca, de fapt, n-a fost niciodata sarutata cu adevarat.

Dar lucrurile sunt pe punctul de a se schimba pentru Josie – intr-un fel pe care nici nu si-l inchipuie – cand se implineste visul ei de a deveni reporter. Primul ei job nu poate fi mai ingrat de-atat: trebuie sa se infiltreze in localul unui liceu ca sa trimita stiri despre tinerii de azi. Acum, cu opt ani mai mare decat cel mai varstnic elev din clasa, Josie trebuie sa relateze despre o posibila poveste de dragoste, in timp ce-si retraieste o adolescenta nu tocmai reusita.

Regia
Raja Gosnell

Actori în rolurile principale
Drew Barrymore, David Arquette, Molly Shannon, Jessica Alba, James Franco, Leelee Sobieski, Octavia Spencer, John C. Reilly, Garry Marshall, Sean Whalen, Michael Vartan, Cress Williams, Sarah DeVincentis, Allen Covert, Armand Reiser, David Doty, Derek Morgan, Kathleen Marshall, Jenny Bicks, Jeremy Jordan, Marley Shelton, Jordan Ladd, Katie Lansdale, Branden Williams, Gregory Sporleder, Martha Hackett, Jennifer Parsons, Andrew Wilson, Giuseppe Andrews, Alex Solowitz

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic

Lansare film
9 Aprilie 1999

Trailerul filmului Un sărut adevărat / Never Been Kissed (1999)Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
este cea mai mare porcarie