Header Ads Widget

Secretele Millei


„Nu doar hainele sunt cele care fac o femeie să fie sexy. Secretul meu pentru a fi seducătoare sunt cărţile. Am citit foarte multe. Mama mea era o actriţă rusoaică foarte cunoscută. Am fugit şi am devenit săraci. A vândut toate hainele frumoase pe care le avea pentru a mă creşte, pentru a mă trimite la şcoală, pentru a mă educa şi a-mi da posibilitatea să citesc cât mai mult. Nu sunt fosta revelaţie a lui Calvin Klein... sau cel puţin nu sunt doar asta. Nu a fost uşor să trec de la o realitate la alta cu totul diferită.

A fi model a fost pentru mine doar o modalitate uşoară de a câştiga bani. La 11 ani, câştigam şi 3.000 de dolari pe săptămână. La 18 ani, agentul meu mi-a spus că nu mai sunt la modă, ceea ce pentru multe fete ar fi o afirmaţie care le-ar putea face pierdute pentru totdeauna. Secretul meu însă este altul. Mă simt bine cu mine însămi“, a declarat actriţa.

Milla Jovovich, care posedă o frumuseţe sălbatică şi candidă în acelaşi timp, are mereu în jurul său o aură de eleganţă şi rafinament. Pe lângă darurile pe care în mod evident le-a primit de la mama natură, Milla a mai precizat că, în ciuda unei agende încărcate, îi place să practice sport şi urmează cursuri de pilates, o serie de exerciţii pentru restabilirea echilibrului muscular şi a armoniei corpului. Trucurile ei de frumuseţe constau în menţinerea pielii hidratate. Îşi începe ziua cu un duş cu apă călduţă, apoi aplică o cremă hidratantă pe tot corpul şi gel hidratant pentru faţă.

Căsătorită deja de două ori, la 15 ani cu actorul Shawn Andrews, apoi cu regizorul Luc Besson, Milla are în prezent o relaţie cu un alt regizor, Paul Anderson, de la care aşteaptă şi un copil.
„Mi-a fost greu să realizez acest vis. Mi-au spus la un moment dat că nu pot să rămân însărcinată pentru că sunt prea slabă. Adevărul era altul: timpul este cel mai mare duşman al unei femei, nu greutatea. Îmi iubesc meseria şi sunt fericită să mi-o fac. Pentru a avea un copil ai nevoie de timp. Acum am avut posibilitatea să pun totul în ordine“, a mai spus actriţa.

Colectie filme

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii