Header Ads Widget

Milla Jovovich - femeia cu o mie de feţe


Mulţi sunt cei care afirmă că Milla Jovovich este femeia cea mai frumoasă din lume. Ochii săi verzi precum smaraldul lasă pe oricine fără răsuflare. Silueta sa perfectă face ca trupul său să pară precum al statuilor zeităţilor antice.


Milla top-model, Milla actriţă, Milla creatoare de modă şi acum, Milla, în sfârşit, însărcinată, pregătită să devină mamă. Parcursul său profesional este de excepţie. Devenită cunoscută aproape în întreaga lume pentru rolul interpretat în filmul „Ioana d'Arc“, precum şi pentru cele din alte filme care s-au bucurat de succes, Milla şi-a îndreptat atenţia către creaţie, lansându-şi de curând propria colecţie de haine sub egida mărcii Mango.
„Sunt imaginea mărcii Mango de mult timp şi am avut ocazia să văd cum lucrează. Ador hainele lor care au o tentă de clasic îmbinată cu excentric, ceea ce te face să pari extrem de sexy. Împreună cu prietena mea model, Carmen Hawk, am înţeles că spiritul lor era foarte apropiat de al nostru şi că înţelegeau moda în acelaşi fel în care o înţelegem noi. Ca pe un joc. Ca pe ceva ce îşi dă posibilitatea să te distrezi cu diferitele perioade, să treci de la look-ul hippie la pantaloni stil Marlene Dietrich sau la fustă mini Mary Quant. Cu o singură condiţie: ca toate acestea să nu fie rezervate femeilor bogate. Produse în ediţii limitate, hainele costă mai mult. Mango, spre exemplu, deţine mii de magazine în întreaga lume, iar preţurile lor sunt accesibile fără însă a fi fost nevoiţi să renunţe la calitatea produselor. Imperativul nostru este: preturi mici, haine frumoase, producţie bună şi stofă de calitate“, a declarat Milla.

Colectie filme

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii