Header Ads Widget

Iubitul meu se însoară (Film comedie romantică 1997) My Best Friend’s Wedding

Film comedie romantică online "Iubitul meu se însoară" 1997 cu actorii Julia Roberts, Dermot Mulroney și Cameron Diaz. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "My Best Friend’s Wedding".
Descrierea filmului romantic Iubitul meu se însoară
Julia Roberts si Cameron Diaz isi scot armele din dotare si pornesc la lupta pentru cucerirea aceluiasi barbat. Problema consta in faptul ca Julianne (Julia Roberts) l-a avut pe acest barbat la indemina mai multi ani, dar niciodata nu a fost capabila sa faca primul pas sau sa-i ceara sa ia o decizie.
Michael (Dermont Mulroney) si Julianne au fost cindva impreuna, dar dupa ce s-au despartit au ramas prieteni buni. In anul in care amindoi implinesc 28 de ani, fiecare decide sa faca ceva cu viata sa amoroasa. Julianne se lamenteaza ca nu a gasit acel barbat, pe care il asteapta cu nerabdare inca din adolescenta, iar Michael trece la treaba si ii da prietenei sale o veste bomba : si-a gasit perechea si se insoara in trei saptamini. Din nefericire, aleasa lui Michael nu este Julianne, desi ea astepta doar un cuvint ca sa-si dea acceptul.

Viitoarea mireasa, Kimmy (Cameron Diaz) nu prevede pericolul, ea privind-o pe Julianne ca pe cea mai buna prietena a viitorului sau sot si nicidecum ca pe o rivala in dragoste. Lucrurile scapa putin cate putin de sub control, pe masura ce se apropie ziua nuntii. Kimmy draguta, dulce, amabila si indragostita pina peste urechi nu este pregatita pentru lupta « murdara » care va incepe in curind.
Apelind la ajutorul unui prieten homosexual, Julianne incepe atacul. Intentiile sale sunt clare : trebuie sa faca orice pentru ca aceasta nunta sa nu mai aiba loc.

Filmul reuseste sa imbine miraculos situatiile comice, cu dragostea si cu o muzica desavirsita, pentru care a si fost nominalizat la Premiul Oscar. De asemenea, filmul a mai cistigat premii pentru cea mai buna comedie a anului 1998, a fost nominalizat la 3 sectiuni pentru Globul de Aur si la tot atatea cateorii la MTV Movie Awards.

Regia
P.J. Hogan

Actori în rolurile principale
Julia Roberts, Dermot Mulroney, Cameron Diaz, Paul Giamatti, Rupert Everett, Philip Bosco, M. Emmet Walsh, Rachel Griffiths, Carrie Preston, Susan Sullivan, Christopher Masterson, Kelleia Sheerin, Bree Turner, Joseph Sikora, Phillip Ingram, Rose Abdoo, Ned Schmidtke, Mara Casey, Tonray Ho, Michelle Hutchison, Anh Duong, Jennifer McComb

Genul filmului
Comedie, Romantic

Trailerul filmului de comedie romantică My Best Friend’s Wedding (1997) Iubitul meu se însoară / Nunta prietenei mele cea mai bună

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii