Header Ads Widget

Furia (2002)


Furia (Joint / Exit)

Într-un oras al manelelor, al drogurilor si al curselor infernale de masini, nu supravietuiesti decât dacã sti sã plãtesti, uneori chiar cu viata altora.
Tineri de astãzi, care încearcã sã se adapteze unei lumi fãrã constiintã, o lume a banilor, a afacerilor fãrã scrupule. O viatã durã si brutalã pentru Luca si Mona, eroii principali interpretati de Dragos Bucur si Dorina Chiriac. Un film-adrenalinã cu accente de umor negru, o ironie la adresa unei societati care se conduce dupa mari nimicuri si în care viata este doar o monedã de schimb.
Doi prieteni, Luca si Felie intrã în circuitul curselor ilegale de masini, împrumutînd bani de la un tartor local, pe numele sãu Gabonu, cunoscut si ca prieten/protector al cunoscutului manelist Adrian Copilu’ Minune.
Problemele apar atunci cînd Luca îndrazneste sã cîstige o cursã pe care trebuia s-o piardã, provocîndu-i ceva pagube la bursa de pariuri mafiotului Gabonu. Omul face un calcul simplu: datoria + paguba de la pariuri fac 7000$. ”O suma rotundã”, mai zice Gabonu si le dã termen celor doi o zi si-o noapte sã facã rost de bani.

Regia
Radu Muntean

In rolurile principale
Dragos Bucur, Andi Vasluianu, Dorina Chiriac

Gen
Actiune, Comedie

Colectie filme

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii