Header Ads Widget

Dupa ea (Film românesc 2007)

După ea (Film românesc dramă 2007)
Dragos Bucur, Anca FloreaMimi Brănescu, Victor Rebengiuc, Natașa Raab, Valentina Pelinel



Descrierea filmului românesc După ea: Stefan are o nevasta frumoasa si o fetita isteata; lucreaza intr-o agentie de publicitate, sta intr-un cartier rezidential si conduce un SUV. Mai mult, expatul din fruntea agentiei il numeste responsabil peste o campanie importanta, iar sotia il anunta ca e insarcinata cu gemeni.

Desi toate ii merg de minune, Stefan nu e deloc in apele lui: nu-si poate scoate din cap chipul unei femei pe care a zarit-o pe strada. O atractie de moment (dintre acelea care sunt sortite sa dispara la o clipa dupa ce apar) se transforma, in mod inexplicabil, intr-o obsesie irezistibila. Dorinta de a o gasi pe necunoscuta devine motivul sau de a fi si il face sa isi puna in pericol casnicia si cariera.

Cautarea femeii il arunca pe Stefan intr-o spirala ametitoare in care realitatea se confunda cu fantezia. Faptul ca necunoscuta ii scapa mereu printre degete il aduce in pragul nebuniei. Cea care il trezeste la realitate este fetita lui, ea il ajuta sa isi dea seama ca mintea i-a jucat o festa si ca lucrurile pe care le are nu merita sacrificate pentru o fata morgana.

Regia
Cristina Ionescu

Actori în rolurile principale
Dragos Bucur, Anca Florea, Mimi Brănescu, Victor Rebengiuc, Natașa Raab, Valentina Pelinel, Dana Nalbaru, Kana Hashimoto, Bryan Jardine, Andra Isabela Guti, Andrei Horodits

Gen
Drama

Premiera in Romania
31.08.2007

Trailerul filmului românesc După ea
Puteți urmări mai jos filmul românesc După ea întreg 2007 - Dupa ea - Film romanesc intreg - 2007


Filme noiLista actori,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii