Header Ads Widget

Dumnezeu ține cu Milla


Cu 24 de milioane de dolari incasari de weekend pentru a treia parte din seria Resident Evil, Milla Jovovich ocupa un confortabil prim loc in box-office-ul american, aratand ca o fata frumoasa care invarte pe degete o armata de zombi este solutia perfecta pentru o dupa-amiaza de weekend in Statele Unite. Cifra face Resident Evil: Extinction si cel mai bun debut din serie.



Pe locul doi se claseaza Jessica Alba si comedia ei romantica Good Luck Chuck / Charlie Talisman, cu incasari in valoare de 14 milioane de dolari.

Singura premiera care a mai reusit sa ajunga in top ten este Sydney White, cu Amanda Bynes in rolul principal, care a strans putin peste cinci milioane de dolari din vanzarile de bilete. Filmul anterior al lui Bynes, She's The Man (a rulat in Romania sub titlul Iubesc pe cine nu trebuie) a sarit de zece milioane de dolari in primul weekend, dar Sydney White a fost surprinzator de vizionat pentru un film in a carui promovare s-a investit foarte putin.

Dintre premierele in numere scazute de sali de cinema se evidentiaza The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, cu Brad Pitt si Casey Affleck in rolurile titulare, Into the Wild in regia lui Sean Penn (va aparea in Romania in ianuarie 2008) si ultimul film al lui David Cronenberg, Eastern Promises, care a profitat de lovitura mediatica obtinuta cu aparitia nud a lui Viggo Mortensen intr-una din scene.

Update actrite
In 2015 fiind gravida si nascand a doua fetita, Milla Jovovich a reusit sa realizeze doar un singur film. Este vorba de filmul "Survivor".

Jessica Alba a jucat in 2015 in "Barely Lethal" in rolul Victoriei Knox si in "Entourage" alaturi de Kevin Dillon si Jeremy Piven.

Amanda Bynes termina in 2010 filmul Easy A iar in 2012 este arestata pentru posesie de marijuana si plasata intr-o institutie psihiatrica doua luni mai tarziu.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii