Header Ads Widget

Trailer film Dances with Wolves - Cel care danseaza cu lupii (1990) cu Kevin Costner

Cel care dansează cu lupii (1990) Dances with Wolves

Kevin Costner, Mary McDonnell, Graham Greene

Filmul Dances with Wolves a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun film, iar Kevin Costner a câștigat Oscarul pentru cel mai bun regizor. A mai câștigat premiul Oscar pentru cea mai bună imagine, cel mai bun scenariu, cel mai bun sunet, cel mai bun montaj și cea mai bună muzică.

Pe scurt despre filmul Dances with Wolves - Cel care dansează cu lupii: Locotenentul John Dunbar, repartizat la un avanpost îndepărtat din vestul Războiului Civil, se împrietenește cu lupii și nativii americani, devenind o aberație intolerabilă în armată.



Descrierea filmului de Oscar, Dances with Wolves - Cel care dansează cu lupii: Locotenentul John Dumbar este facut erou dupa ce isi conduce accidental trupele catre victorie in timpul Razboiului Civil. El face o cerere de a fi trimis la frontiera de vest, dar, ajungand acolo, realizeaza ca avanpostul e abandonat. Curand afla totusi ca nu este singur, intalnind un trib indian curios cu care se imprieteneste. Fiind acum cunoscut drept "Cel ce danseaza cu lupii" printre cei din trib, el intalneste o femeie alba ce a fost crescuta de mica de idieni, de care incepe sa se indragosteasca. Dar cand granita se modifica, iar trupele avanseaza spre ei, John trebuie sa faca o decizie ce nu-l va afecta doar pe el, ci pe toti bastinasii ce il considera acum unul de-al lor.

Regia
Kevin Costner

In rolurile principale
Kevin Costner, Mary McDonnell, Graham Greene, Rodney A. Grant, Floyd 'Red Crow' Westerman, Tantoo Cardinal, Robert Pastorelli, Charles Rocket, Maury Chaykin, Jimmy Herman, Annie Costner, Wes Studi

Gen
Aventuri, Drama, Western

Trailerul filmului Dances with Wolves (1990) Cel care dansează cu lupii


Filme noiLista actori,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii