Header Ads Widget

Cristina Cioran


Biografie:
Cunoscuta mai ales din telenovelele "Numai iubirea" si "Pacatele Evei", difuzate de postul Acasa TV, Cristina Cioran a debutat in cinematografie cu rolul Margo din filmul omonim.

Absolventa a Facultatii de actorie – clasa Victor Radovici, Ion Lucian - din cadrul Universitatii Hyperion, Cristina a trecut de la teatru la emisiuni de televiziune si mai nou – la film. Cristina a devenit cunoscuta publicului ca prezentatoare tv a emsiunilor "Dadaca", "Cu dadaca in bucatarie" si "Acasa in bucatarie", dar in paralel si-a continuat activitatea in teatru. Cu musicalul "Andie Musik", o coproductie Anglia - Romania, a fost plecata in turnee in Anglia, Belgia, Olanda, Danemarca, Germania, Franta, Elvetia.

Era deja vedeta postului Acasa TV cand i s-a oferit rolul Laurei din prima telenovela romaneasca, "Numai iubirea". Au urmat firesc: un alt rol in "Pacatele Evei", o alta telenovela realizata de Acasa Tv, iar acum rolul principal in lungmetrajul Margo, in regia lui Ioan Carmazan.

Maia Morgenstern, cu care Cristina a lucrat in Margo, spune despre ea: "Am lucrat foarte bine impreuna. Cristina este un om deschis, receptiv, fermecator si plin de umor. Ne-am intalnit in studiourile din Buftea, am repetat si ne-am bucurat de sustinere totala din partea echipei si a regizorului Ioan Carmazan".

Filmografie:
1. Margo (2006) .... Margo

Colectie filme

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii