Header Ads Widget

Clanul lupilor (Film rusesc acțiune 2006) Volkodav iz roda serykh psov

Film rusesc de acțiune "Clanul lupilor" 2006 cu actorii Aleksandr Bukharov, Oksana Akinshina și Igor Petrenko. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Volkodav iz roda serykh psov".




Descrierea filmului Clanul lupilor

In urma anihilarii clanului Cainilor Cenusii a ramas un singur supravietuitor. Un om ambitionat de suferinta pierderii familiei sale, care devine acum un luptator de temut, autoproclamat Wolfhound.

Hotarat sa-si faca dreptate cu orice pret, Wolfhound se aventureza intr-o calatorie mitica, in urma careia spera sa-i elimine pe toti cei care i-au asasinat clanul. Ajuns la castelul inamicului sau, el reuseste sa-l ucida cu usurinta pe Cannibal si elibereaza doi prizonieri, in care va descoperi doi camarazi de incredere: inteleptul Tilorn si sclava Niilit. In drumul lor, cei trei strabat si orasul Galirad, unde Wolfhound primeste dificila misiune de a fi protectorul printesei Elena, tanara aflata acum in mare pericol, dupa ce a fost promisa in casatorie razboinicului Vinitar.

O data cu acceptarea noii sale misiuni, Wolfhound se trezeste prins intr-o serie de evenimente misterioase, care vor sfarsi prin a-i dezvalui adevaratul scop al calatoriei sale.

Cu un buget de 20 de milioane de dolari, Wolfhound/ Clanul Lupilor devine filmul cu cel mai mare buget din istora cinematografica ruseasca, o pelicula catalogata de critici drept replica ruseasca a filmului Lord Of The Rings.

Regia
Nikolai Lebedev

Actori în rolurile principale
Aleksandr Bukharov, Oksana Akinshina, Igor Petrenko, Eugenia Tudorascu, Aleksandr Domogarov, Anatoliy Belyy, Rezo Esadze, Natalya Varley, Juozas Budraitis, Sergey Miller, Andrey Rudenskiy, Evgeniya Sviridova, Artyom Semakin, Nina Usatova, Tatyana Lyutaeva, Leonid Kulagin, Gennadiy Makoev, Pyotr Zaychenko, Lilian Navrozashvili, Ilya Sokolovskiy

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Fantastic

Premiera in Romania
03.08.2007

Cunoscut și ca
Wolfhound - titlul în engleză

Trailer la filmul Clanul lupilor (2006) Volkodav iz roda serykh psov



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii