Header Ads Widget

Carele de foc (Film de Oscar 1981) Chariots of Fire

Film de Oscar online "Carele de foc" 1981 cu actorii Ben Cross, Ian Charleson și Nicholas Farrell. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Chariots of Fire".


Pe scurt despre filmul Chariots of Fire: Doi sportivi britanici de pistă, unul evreu hotărât și celălalt creștin devotat, se ambiționează să câștige la Jocurile Olimpice din 1924 în timp ce se luptă cu probleme de mândrie și conștiință.



Regia
Hugh Hudson

In rolurile principale
Ben Cross, Ian Charleson, Nicholas Farrell, Nigel Havers, Daniel Gerroll, Ian Holm, John Gielgud, Lindsay Anderson, Nigel Davenport

Gen
Biografic, dramă, sport

Descrierea filmului Carele de foc: Castigator a patru premii Oscar (inclusiv pentru Cel mai bun film), acest film relateaza povestea adevarata a doi alergatori britanici care concurau pentru aur la Jocurile Olimpice de la Paris din 1924.

Harold Abrahams (Ben Cross), un atlet cu origini evreiesti, incearca sa invinga prejudecatile si sa obtina afirmarea; rivalul sau, Eric Liddell (Ian Charleson), un misionar scotian devotat intra in competitie cu credinta in Dumnezeu. Intr-o poveste inspirata despre spiritul si puterea care infrunta obstacole enorme, acest film combina elementele unei competitii atletice cu o drama umana, pentru a crea un act cinematografic clasic, fascinant si intotdeauna actual.

A câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun film, cel mai bun scenariu, cele mai bune costume și cea mai bună muzică. A câștigat și un premiu Globul de Aur la categoria cel mai bun film străin.

Trailer la filmul Chariots of Fire (1981) Carele de foc


Filme noiLista actori,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii