Header Ads Widget

Barul Coyote Ugly (Film comedie 2000) Coyote Ugly

Film de comedie online "Barul Coyote Ugly" 2000 cu actorii Maria Bello, Piper Perabo și Melanie Lynskey. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Barul Coyote Ugly".




Descrierea filmului Barul Coyote Ugly
Lil (Maria Bello) este proprietara cu un impact autocratic asupra fetelor, inclusiv asupra lui Cammie (Izabella Miko) cea care flirteaza intotdeauna, lui Rachel (Bridget Moynahan) cea incapatanata si lui Zoe (Tyra Banks) cea care primeste intotdeauna cele mai "grase" bacsisuri. "Coyotele" cum sunt ele numite cu afectiune, atrag nenumarati clienti si reprezentanti ai mass-mediei.

Cand Violet isi paraseste tatal extrem de protector, Bill (John Goodman) si casa de la periferie pentru un apartament in Manhattan, dintr-o data se gaseste disperata si fara nici un ban. Isi petrece timpul scriind si inregistrand materialul sau original, trecand pe la fiecare casa de inregistrari din oras, toate acestea in incercarea de a-si gasi o slujba cu ajutorul careia sa-si plateasca chiria. Chiar incearca sa cante intr-o seara intr-un club, dar emotiile o impiedica sa isi etaleze propriile creatii in fata publicului. In timp ce batea strazile in lung si-n lat ca sa-si distribuie caseta, crede ca a gasit un manager de club interesat de muzica ei, dar in loc de aceasta gaseste un admirator infocat in persoana unui lucrator mai tanar pe nume Kevin (Adam Garcia). Kevin crede in ea si se ofera sa o ajute.

Dupa nenumarate refuzuri ea incepe sa se concentreze asupra ultimei oferte. Primeste o slujba la Coyote Ugly, un club de noapte condus de cunoscuta Lil. Sub influenta intoxicanta a barului, Violet iese din carapace si isi foloseste vocea si sex appeal-ul pentru a iesi in evidenta. In cele din urma isi da seama ca a ajuns nimic mai mult decat o barmanita in culmea gloriei -isi risca slujba si pierde nu numai respectul tatalui sau dar si sansa de a-si urma visul. O comedie sexy si romantica, avand o coloana sonora spectaculoasa, "Coyote Ugly" este povestea aventurii unei fete intr-un oras mare.

Regia
David McNally

Actori în rolurile principale
Maria Bello, Piper Perabo, Melanie Lynskey, John Goodman, Adam Garcia, Izabella Miko, Tyra Banks, Bridget Moynahan, Michael Weston, LeAnn Rimes, Jeremy Rowley, Ellen Cleghorne, Bud Cort, Freez Luv

Gen
Comedie, Dramă, Muzical

Trailerul filmului Coyote Ugly (2000) Barul Coyote Ugly

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii