Header Ads Widget

3 Pazeste (Film românesc 2003)

3 Păzește (Film românesc de comedie dramatică 2003)
Marcel Iures, , Marius Bodochi, Serban Pavlu, Gabriela Crisu, Andrei Aradits, Alin Panc



Despre filmul românesc 3 Păzește: Gelu (40 ani), învârte felurite afaceri tulburi prin România si prin strãinãtate. Revine dintr-o cãlãtorie de „lucru" din Germania, aterizeazã pe aeroportul Iasi, din cauza vremii, si se întâlneste, în tren spre Bucuresti, cu Mira. Tânãra fata (17 ani) vine dintr-o micã localitate din Republica Moldova si se îndreaptã spre capitalã în cãutarea destinului ei.
Gelu îi promite sã o ajute sã se instaleze în oras si sã-si gãseascã un rost si o invitã sã locuiascã la el o vreme, chiar dacã apartamentul lui nu e tocmai un "hotel cinci stele". Mira acceptã, crezând cã si-a gãsit norocul.
Apartamentul e un soi de grotã aflatã într-un bloc în constructie, pãzit de un cerber grotesc, mâna stângã a lui Gelu - Dãnut. Apare apoi si mâna dreaptã a lui Gelu - Raul - un borfas mãrunt în ascensiune, însã în permanentã crizã de bani. Misiunea celor doi este sã o pãzeascã pe fatã, care nu are nici cea mai vagã idee a rolului ei în planul lui Gelu.

Aventura tinerei moldovence Mira, în Bucurestiul contemporan, incepe …

Regia
Ovidiu Georgescu

Actori în rolurile principale
Marcel Iures, Marius Bodochi, Serban Pavlu, Gabriela Crisu, Andrei Aradits, Alin Panc, Gabriel Covesanu, Mihai Barangă, Mihai Răzuș, Teodora Herghelegiu, Rares Parlog, Monica Eftimiu

Genul filmului
Comedie, Drama

Trailerul filmului românesc 3 Păzește realizat în anul 2003

Poze din filmul 3 Păzește








Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
Salut. Mersi pt. publicatie. Cum facem sa ne uitam si noi la film? :) Il poti pune pe share?.. Thx