Header Ads Widget

LOST (Film serial 2004) Lost: Naufragiatii

Film serial de aventuri si mister din anul  2004 - "LOST" - Trailer oficial, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in serialul "Lost: Naufragiatii". Actorii principali in filmul "LOST" sunt: Matthew Fox, Evangeline Lilly si Terry O'Quinn.

Actori: Matthew Fox, Evangeline Lilly, Terry O'Quinn, Naveen Andrews, Jorge Garcia, Josh Holloway, Daniel Dae Kim, Yunjin Kim, Emilie de Ravin, Michael Emerson, Henry Ian Cusick, Dominic Monaghan, Harold Perrineau, Elizabeth Mitchell, Ken Leung

Regizor: J.J. Abrams

Creatori: J.J. Abrams, Jeffrey Lieber, Damon Lindelof

Genul filmului: Aventuri, Drama, Mister, Thriller

Data de lansare: 22 Septembrie 2004

Tip Ecran: normal

Cunoscut si ca: Perdus
Perdidos

Producatori: Bad Robot, Touchstone Television, ABC Studios

Tara: America

Descriere serial: Parasiti pe o insula pustie, 48 de supravietuitori ai unei catastrofe aviatice trebuie sa gaseasca forta de a munci in echipa daca vor sa traiasca, insa insula pustie ascunde multe secrete care se pot dovedi fatale pentru grupul de naufragiati. Lost: Naufragiatii este un serial dramatic complet nou.

Dupa ce cursa companiei Oceanic # 815 s-a prabusit pe o insula din Pacific, naufragiatii au fost obligati de imprejurari sa gaseasca in interiorul lor puterea de a supravietui. O putere pe care nici n-o banuiau. Au descoperit ca insula ascunde multe secrete: urmele unei creaturi care ii pandeste din jungla, un urs polar, o frantuzoaica ciudata si foarte posibil nebuna, un mistret teribil, un grup straniu numit de naufragiati “Ceilalti”, un vapor numit Black Rock si … o trapa spre un buncar misterios.


Serialul are 6 sezoane. Primul sezon are 24 de episoade, al doilea 23 de episoade, al treilea 22 de episoade, al patrulea 14 episoade, al cincelea 17 si al saselea si ultimul are 17 episoade.
Lost a fost dea lungul timpului nominalizat la 2 premii Emmy si la 1 Golden Globes.









Trailerul filmului serial Lost - 2004 - LOST: Naufragiatii

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii