Header Ads Widget

No Good Deed (Film thriller 2002) Facerea de bine cu Milla Jovovich si Samuel L. Jackson

Film thriller online "No Good Deed - Facerea de bine" 2002 cu actorii Milla Jovovich și Samuel L. Jackson . Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul american "Facerea de bine".


Despre filmul No Good Deed - Facerea de bine

No Good Deed este un film thriller american din 2002, regizat de Bob Rafelson, ultimul său lungmetraj de până acum. În rolurile principale îi găsim pe actorii Samuel L. Jackson, Milla Jovovich, Stellan Skarsgård și Doug Hutchison. Scenariul lui Christopher Cannan și Steve Barancik se bazează pe nuvela „The House in Turk Street” de Dashiell Hammett. Partitura muzicală originală este de Jeff Beal.


Sinopsis la filmul No Good Deed - Facerea de bine

În timp ce îi face o favoare unui prieten și caută un adolescent fugar, un detectiv de poliție dă peste o bandă bizară de criminali pe cale să realizeze un jaf la o bancă.





Actori în rolurile principale
Milla Jovovich, Samuel L. Jackson, Stellan Skarsgård, Doug Hutchison, Grace Zabriskie, Joss Ackland, Emily VanCamp, Jonathan Higgins, Shannon Lawson, Francis X. McCarthy, Noel Burton, Shawn Roberts, Jennifer Seguin, Larry Day, Carole B. Thomas, Tony Calabretta, Joris Jarsky, Richard Jutras, John Sanford Moore

Regia
Bob Rafelson

Gen
Dramă, Thriller

Data lansare (SUA): 12 Septembrie 2003

Este filmul No Good Deed - Facerea de bine pe Netflix?

Din păcate filmul No Good Deed - Facerea de bine (2002) încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix..


Descrierea filmului No Good Deed - Facerea de bine (2002)

Jack Friar este un detectiv de poliție care, în timp ce face o favoare unui prieten și caută un adolescent fugar pe Turk Street, dă peste o bandă bizară de criminali pe cale să dea un jaf la o bancă. Jack se trezește ținut ostatic în timp ce criminalii decid ce să facă cu el, iar frumoasa iubită a liderului, Erin, rămâne singură să-l urmărească pe Jack.


Erin, care este un maestru manipulator al bărbaților din gașcă, îi dezvăluie o altă latură lui Jack - un romantic melancolic care ar fi putut fi un violoncelist clasic. Ea găsește că, captivitatea lui Jack este o excitare irezistibilă și el nu își poate da seama dacă ea este sinceră sau dacă îl manipulează și pe el. Înainte ca gașca să se întoarcă, legătura dintre Jack și Erin se intensifică, lăsând soarta banilor în suspans.



Trailerul filmului No Good Deed - Facerea de bine (2002)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii