Header Ads Widget

E Pericoloso Sporgersi (Film românesc 1993) Trailer și detalii

Film românesc de comedie și dramă "E Pericoloso Sporgersi" 1993 cu actorii Florin Zamfirescu, Florin Călinescu și Magda Catone. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "E Pericoloso Sporgersi".


Despre filmul românesc E Pericoloso Sporgersi

E Pericoloso Sporgersi este un film românesc de comedie și dramă din 1993 regizat de Nae Caranfil după un scenariu scris chiar de el. În distribuție joacă actorii Marius Florea Vizante, Nathalie Bonnifay, Liviu Topuzu, Marcela Motoc, Camelia Zorlescu, Florin Călinescu, Magda Catone și Florin Zamfirescu.

Filmul românesc de comedie E Pericoloso Sporgersi a avut premiera în mai 1993 la Festivalul de Film de la Cannes. În România, filmul a avut premiera pe 24 martie 1995 în cinematografele românești.

Sinopsis la filmul românesc E Pericoloso Sporgersi

Filmul este compus din trei părți care narează aceeași poveste din punctul de vedere a trei persoane diferite: o elevă, un actor de teatru și un soldat. Acțiunea se petrece într-un oraș de provincie din România la începutul anilor 1980. Destinele celor trei se întâlnesc, schimbând ideile fiecăruia despre carieră, politică și dragoste.



Descrierea sinopsis a filmului E Pericoloso Sporgersi

Este târziu în epoca ceauşistă în România, iar Cristina trece printr-o perioadă dificilă cu iubitul ei. El vrea ca ea să facă sex cu el înainte de a pleca să-și facă stagiul militar obligatoriu în armată. Ea vrea ca el să se căsătorească mai întâi cu ea. De asemenea, ea se implică și cu un actor ușor rebel, un fustangiu aspirant. El are niște planuri vagi de a dezerta - ar putea fi acesta motivul pentru care primește telefoane misterioase? Sau este opera admiratoarei lui anonimă?

Regia
Nae Caranfil

Actori în distribuție
Marius Florea Vizante, Nathalie Bonnifay, Liviu Topuzu, Marcela Motoc, Camelia Zorlescu, Rada Istrate, George Alexandru, Valentin Teodosiu, Constantin Drăgănescu, Victoria Cociaș, Virgil Andriescu, Anda Caropol, Julieta Strîmbeanu, Eugen Cristea, Cornel Scripcaru, Florin Măcelaru, Theodor Danetti, Floriela Grapini, Horia Baciu, Vasile Popa, Traian Radu, Marius Stănescu, Florin Călinescu, Magda Catone, Ștefan Sileanu, Florin Zamfirescu, Mihai Bisericanu, Mihai Bica, Alexandru Bindea, Ion Chelaru, Marius Drogeanu, Silviu Geamănu, Sorin Cociș, Aurel Dănălache, Bogdan Voicu, Adrian Ancuța, Bogdan Vodă, Sorin Nițoi, Costel Botea, George Lungoci, Eduard Bănărescu, Vlad Zamfirescu

Genul filmului
Comedie, Dramă

Dată de lansare:
mai 1993 la Festivalul de Film de la Cannes, 24 martie 1995 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
E Pericoloso Sporgersi - titlul original, E Pericoloso Sporgersi - titlul în România, Sundays on Leave - titlul internațional

Trailer la filmul românesc E Pericoloso Sporgersi(1993)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii